Daewoo DWC-PD1213


Daewoo DWC-PD1213
4.6 (92.17%) 23 votes

Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru Daewoo DWC-PD1213. Masina de spalat rufe cu uscator Daewoo DWC-PD1213, Air Bubble, 1200 RPM, 12 kg spalare, 8 kg uscare, Clasa A, Gri.

Daewoo foloseste de multi ani tehnologia cu bule de aer care au inbunatatit-o de la an la an. Acum dupa multi ani de experienta al celor de la Daewoo au adoptat oarecum aceasta tehnologie si gigantul din aceasta piata Samsung.

Daewoo DWC-PD1213 este o masina cu o capacitate de incarcare imensa atat la spalarea rufelor cat si la uscarea lor , adica 12 kg pentru spalare si 8 kg de rufe pentru uscare. O alta caracteristica demn de luat in seama pentru acest model este usa mai mare decat la alte modele ( de 55.6 cm) care iti va facilita de fiecare data atat incarcarea cu rufe a masinii cat si scoaterea rufelor din ea.

Ca si dimensiuni aceasta masina de spalat 98.6cm x 63cm x 76.7cm , dimensiuni destul de importante atunci cand spatiu unde vrei sa asezi masina de spalat este limitat. Tot la acest capitol al dimensiunilor vreau sa va amintesc ca este o masina de spalat care are inclus uscatorul de haine deci cu siguranta vei economisi spatiu.

Acest model Daewoo DWC-PD1213 vine cu 14 programe de spare prestabilite pentru a acoperii cat mai multe nevoie printre care se numara un program de spalare rapida de 15 minute foarte util in majoritatea cazurilor. Eu personal folosesc in 90 % din cazuri acest program pentru ca hainele de obicei nu au pete sau murdarie greu de indepartat si au nevoie doar de o reimprospatare cat mai rapida.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Daewoo DWC-PD1213 aici!!

Din punct de vedere al bugetului, aceasta masina de spalat Daewoo DWC-PD1213 are un pret corect comparand cu ce ofera . Totodata se afla in clasa energetica A deci bugetul pentru energie electrica iti va scadea. Pe langa pretul

Stim cu totii ca Firma Daewoo s-a remarca la electronice si electrocasnice prin masinile de spalat inovatoare de la inceputul anilor 2000 care foloseau bulele de aer. De atunci pana acum aceasta firma a perfectionat in continu aceasta tehnologie si s-au remarcat prin calitatea masinilor sale de spalat si prin faptul ca aceste masini de spalat chiar rezista in timp.

Daewoo DWC-PD1213 este una din cele mai frumoase masini de spalat de pe piata si pe langa functia de baza de masina de spalat care isi face treaba foarte bine exceleaza si la capitolul uscator de haine.Este o masina de spalat premium , care va impresiona atat prin designul parca din viitor cat si prin functionabilitatea si durabilitatea ei in timp. Merita investit intr-o asemenea masina de spalat cu uscator

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *