Daewoo DWC-ED1432


Daewoo DWC-ED1432
5 (100%) 2 votes

Masina de spalat rufe cu uscator Daewoo DWC-ED1432, Motor inverter, Air Bubble 4D, 1400 RPM, 10 kg spalare/7 kg uscare, Clasa A, Alb

In ceea ce priveste functiile cei de la Daewoo nu stau rau pe nici o masina de spalat automata. Acest model DWC-ED1432 vine cu Program de intarziere si nu in ultimul rand Blocarea interfetei.

Tehnologiile disponibile pe acest model sunt:

  • Air Bubble – tehnologie care cu ajutorul bulelor de aer face spalarea mult mai eficienta si scade consumul de energie
  • AirFresh
  • Eco Drum Clean

Cea mai mare viteza de centrifugare de pe piata . Daca vei folosi aceasta viteza de centrifugare vei scaote majoritatea rufelor aproape uscate scurtant mult perioade de uscare. Modelul Daewoo vine cu o viteza de centrifugare de 1400 rpm

O greutate potrivita inseamna masina de spalt perfecta. Acest model Daewoo DWC-ED1432 vine cu o greutate de 67 kg , nu este nici cea mai mare greutate de pe piata dar nici pe departe cea mai mica. Ca sa puteti face o comparatier cea mai grea masina de spalat cantareste undeva in jurul valorii de 80 Kg ( foarte putine masini de spalat aru aceasta greutate) iar cea mai mica undeva la 50 kg . In ceea ce priveste dimensiunile acest model are 62 cm adancime, 59.8 cm latime si 84.8 cm inaltime.

Cel mai bun pret si pareri pentru masina de spalat automata Daewoo DWC-ED1432 aici!!

Fiind o masina de spalat cu uscator clasa energetica nu iti va starni interesul dar in comparatie cu alte masini automate cu uscator acest model Daewoo DWC-ED1432 este destul de eficient energetic. Aceasta masina de spalat cu uscator se afla in clasa energetica A

 

Capul de gama al masinilor de spalat Daewoo. Pretul scos din buzunar pentru aceasta masina de spalat este in jur de 2500 de lei dar ofera multe pentru acesti bani. Daca comparam acest model cu alte modele similare ca si pret de la alti producatori o sa vedem ca Daewoo este fruntas la multe capitole.

Daewoo este un brand foarte recunoscut in lumea masinilor de spalat automate inca din anii ’90. Acest brand coreean s-a remarcat fara indoiala cu masinile de spalat cu tehnologie cu bule de aer. Marele producator Samsung abia acum dupa aproape 20 de ani a reusit sa implementeze pe masinile sale de spalat o tehnologie similara . Divizia de masini de spalat a investit destul de mult in cercetare si inovare fata de alti producatori acum multi ani. Nimeni nu vrea sa vada de exemplu ca marele Samsung a adoptat o tehnologie similara cu cea folosita de Daewoo in urma cu 20 de ani.

In concluzie masina de spalat automata cu uscator  Daewoo DWC-ED1432  pe langa faptul ca foloseste o multime de tehnologii care te v-or ajuta enerm, spala excelent dar in principiu arata intr-un MARE FEL. Grila din partea de sus vopsita neagra impreuna cu displaiul si tabloul de comanda fac aceasta masina sa apate din viitor parca.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *