Combina frigorifica Hotpoint XH9 T3U X


Afla cel mai bun pret pentru combina frigorifica de 368 l care face parte din clasa energetica A+++, full no frost cu o inaltime de 201 cm Hotpoint XH9 T3U X

In ceea ce priveste consumul de energie electrica aceasta combina frigorifica face parte din clasa energetica A+++ si are un consum anual de 187 kWh. Vine cu un cablu de alimentare de 1.6 m care se leaga la o priza cu tensiune de 220 v

In ceea ce priveste designul acest model Hotpoint este argintiu impunator cu 2 manere discrete pentru fiecare compartiment in parte . Chiar daca este amplasata in sufragerie aceasta combina frigorifica va face o impresie buna.

Hotpoint XH9 T3U X este o combina frigorifica impunatoare cu o capacitate neta totala de 368l impartita in compartiment de frigider cu o capacitate neta de 264 de liti si un compartiment de congelator cu o capacitate totala de 104 l. Compartimentul congelatorului are 3 rafturi pentru a putea imparti pe tipuri mancarea si are o capacitate de inghet de 10 kg pentru 24 de ore.

Dimensiunile acestei combine frigorifice Hotpoint sunt de 59,6 cm latime, 67,7 cm adancime si 201 cm inaltime deci o combina frigorifica impunatoare care are o greutate de 84 kg.

Impartirea compartimentului de frigider cine cu doua seltare transparente in care se va putea depozita atat legume proaspete cat si carne. Unu din aceste seltare vine cu tehnologii precum „Super Cool +”, „Chill Mode” sau „Safe Defrost”.

In ceea ce priveste zgomotul aceasta combina frigorifica are un nivel de 37 dB.

Tehnologia No Frost atat pentru compartimentul de frigider cat si pentru cel de congelator face ca alimentele sa ramana mai mult timp proaspete .

Vezi cel mai bun pret , mai multe specificatii tehnice pentru combina frigorifica Hotpoint XH9 T3U X aici!!

Ca si marca Hotpoint face parte din grupul de firme Indesit Company alaturi de marcile INDESIT si Ariston . Acest grup se reparca prin electronice si electrocasnice de calitate superioara dar si prin inovatiile cu care vine in multe domenii.

In concluzie Combina frigorica Hotpoint XH9 T3U X are un raport pret calitate excelent atat datorita volumului destul de mare pe care-l are (368 de litri) dar si datorita clasei energetice A+++ dar si datorita tehnologiei NO Frost care este prezenta atat pe partea de frigider cat si pe partea de congelator . Personal as cumpara aceasta combina frigorifica.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *