Drona Parrot Airborne Cargo Travis


Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru drona Parrot Airborne Cargo Travis . Conectivitatea la aceasta drona se face prin Bluetooth® inteligent cu telefoane mobile sau tablete care au sistem de operare Android sau iOS ( printre aceste dispozitive se numara : iPhone, iPad, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy A5, Samsung Galaxy S7 / S7 Edge ..si multe altele)

 

Parrot Airborne Cargo Travis este o drona cu care sa te joci in general in spatii inchise nu datorita faptului ca nu se descurca bine afara ci a distantei de operare de 20m. Aceasta distanta este perfecta pentru un zbor usor si scurt sau pentru fotografii din unghiuri care pana acuma erau imposibile.

Parrot Airborne Cargo Travis cantareste doar 54 de grame si este dotata cu giroscop pe 3 axe si accelerometru. Datorita acestora aceasta drona se manevreaza excelent si vei fi capabil sa zbori cum numai pilotii experimentati o fac.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Parrot Airborne Cargo Travis aici !

Decolare Free Fall – este un sistem cu care aceasta drona Parrot Airborne Cargo Travis vine insotit si care duce decolarea la un alt nivel. Vei  putea „decola” luand drona si aruncand-o in sus cat de tare poti. Ea in momentul in care va incepe sa cada va porni automat motoarele si se va stabiliza automat si foarte repede evitand astfel impactul cu solul. O alta functie interesanta pe care o are,  este ca daca aceasta drona zboara linistit pe langa tine , tu o vei putea impinge in jos cu putere iar drona se va intoarce peste cap fara sa isi piarda stabilitatea .

Aceasta drona mai vine dotata cu o camera foto  fara a fi nevoit sa ai costuri suplimentare. Aceasta camera este perfecta pentru cateva fotografii ( nu este nici pe departe cea mai performanta camera foto de pe piata dar este o camera decenta  care poate face cateva fotografii din unghiuri pe care pana atunci le credeai imposibile). Totodata Parrot Airborne Cargo Travis vine cu o memorie interna de 1 Gb , memorie destinata fotografiilor facute.

Fiind o drona foarte usoara , de doar 54 g fara carena si 63 de grame cu care aceasta are un timp de zbor foarte lung comparativ cu dronele din categoria ei putand sta in aer un timp de aproximativ 9 minute.

Parrot din punctul meu de vedere este producatorul de drone care imi inspira cea mai mare incredere dupa DJI. Aceasta firma este pe piata de multa vreme si s-a remarcat prin sistemele ne navigatie, sistemele multimedia si multe alte produse.  Probabil toti dintre voi stiti ca cele mai bune sisteme carkit pentru masini sunt cele Parrot.

In concluzie aceasta este cea mai potrivita drona pentru copilul tau impresionandul de fiecare data atat prin functia foto cat si prin manevrabilitatea crescuta si prin personalizarea usoara si simpla a acestei drone Parrot Airborne Cargo Travis. La finalul acestui articol as vrea sa scriu ca aceasta drona este facuta sa se poata personaliza si se pot face o multime de „giumbustiucuri” aeriene care sunt posibile fara experienta multa .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *