Candy RapidO RO16106DWHC7\1-S


Masina de spalat Rapid’O este cea mai rapida si confortabila masina de spalat rufe, capabila sa se spele perfect in 39 de minute datorita motorului inverter „Overdrive”.

Performante:

  • Capacitatea de incarcare de 10 KG – mult mai mare fata de majoritatea masinilor de spalat automate
  • Videza maxima de centrifugare de 1600 rpm – si in acest caz este mult mai ridicata fata de concurenti.
Candy RapidO RO16106DWHC7\1-S pe langa faptul ca arata incredibil dispune de o multime de programe de spalare dar si are o viteza de centrifugare de 1600 rpm dar se afla si in clasa energetica A +++

Vezi cel mai bun pret pentru masina de spalat automata Candy RapidO RO16106DWHC7\1-S aici!!

Tehnologii si functii ale masinei de spalat rufe Candy RapidO RO16106DWHC7\1-S:

  • Mix Power System + – este un sistem dezvoltat de cei de la Candy prin care injecteaza direct o solutie de apa curata si detergent pe fibra pentru rezultate uimitoare de curate
  • Masinile de spalat din gama Rapid’o iti ofera posibilitatea comandarii masinii de spalat de la distanta cu ajutorul unui smarthphone.
  • Meniu simplu de utilizat chiar si in limba romana.
  • 16 programe din care si un program special de lana conceput special pentru acele priduse. Miscarea pulsatila a tamburului va spala hainele cu clandetea unei spalari de mana. Tot in ceea ce priveste programele de spalare mai tin sa precizez programul de spalare rapida de doar 14 minute excelent pentru a reimprospata hainele, programul dedicat tesuturilor de bumbac, programul dedicat produselor sintetice dar nu in ultimul rand programul pentru haine de copii, un program in care clatirea suplimentara primeaza pentru a nu lasa urme de detergent pe tesaturi. Ca si suplimentare la programele de spalare rapide mai vine cu urmatoarele programe: Daily 39 (39 de minute la 40 de grade pentru rufele nu foarte murdare ), Mixed Colour, Perfect Cotton , Daily Hygiene(59 minute la o temperatura de 60 de grade), Sport & Gym(dedicat in general hainelor sintetice pentru sport, spala la 30 de grade timp de 29 de minute), Delicate(program de 59 de minute la o temperatura de 20 de grade ), Eco Saving (program care poate spala maxim 5kg de rufe la o temperatura de 30 de grade)
  • Sistem de detectare a spumeri
  • Timer cu durata de 24 de ore
  • Panou de control pe rama – face foarte facil controlul masinii de spalat

In ceea ce priveste brandul Candy este un brand care inspira incredere in piata din romania datorita produselor prezente in piata de cativa ani

Design

Candy RapidO RO16106DWHC7\1-S arata spectaculos atat datorita display-ului incadrat intr-un chenar negru dar si datorita butoanelor amplasate pe inelul usii frontale.

In ceea ce priveste dimensiunile aceasta masina de spalat are o inaltime de 85cm, latime de 60 cm si adancime de 54 cm. Greutatea ei este de 67 kg deci la achizitie sau mutare vei avea nevoie de ajutor.

Concluzie

In concluzie Candy RapidO RO16106DWHC7\1-S este o masina premimium cu o viteza a centrifugii de 1600 rpm (foarte mare) care se afla in clasa energetica A+++ care vine la un pret excelent pentru aceste caracteristici.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *