iRobot Braava Jet 240


iRobot Braava Jet 240
4.3 (86.67%) 3 votes

Robotul de curatenie „mop ” al celor de la iRobot. Pe aceasta sarcina este probabil un fel de Gopro in randul robotilor de curatenie. Dotat cu un mecanism care poate sa stearga pardoseala in locul tau acest robot poate functiona autonom.

Este primul robot mop pe care il vad. Impresionant din toate punctele de vedere. In fata lui va pulberiza apa iar dupa ce uda podeaua va trece peste cu o laveta care vibreaza pentru a o sterge cat mai bine si a lasa o suprafata perfect curata .

Are trei moduri si in care poate functiona pentru a curata podeaua dumneavoastra. Primul mod este modul „mop umed” in care robotul se va deplasa in zig-zag , va arunca in fata o cantitate mai mare de apa si va sterge cu ajutorul capului cu vibratii. Al doilea mod un care poate functiona este ” mop putin umed” in care robotelul se va deplasa drept iar pulberizatorul din fata va pulberiza o cantitate mai mica de apa. Acest al doilea mod este perfect pentru a indeparta praf si grasime. Al treilea mod :”mop uscat” robotelul nu va pulberiza apa si doar se va deplasa pentru a te scapa de praf.  Pentru fiecare din aceste trei moduri aparatul este prevazut cu lavete de unica folosinta care sunt parfumate iar iRobot Braava Jet 240 le va arunca direct la gunoi dupa terminarea programului. Cei de la iRobot au venit cu solutia perfecta dupa mai multe analize asupra procesului de stergere . Folosind lavete de unica folosinta se va obtine cea mai buna curatare si nu vei fi fortat sa-ti petreci timp spaland laveta.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru iRobot Braava Jet 240 aici!!!

Acest robo-mop dispune de un rezervor de apa de 150 ml . Apa din acest rezervor este cea pulberizata in fata robotului si apoi stearsa.

Cu aplicatia iRobot HOME puteti seta o multime de parametri si aveti cateva functii puse la dispozitie si pe dispozitivele mobile care se pot conecta prin bluetooth cum ar fi ( functiile Start si stop, functie de perete virtual , functia de pulberizare a apei) Deci inca un plus important pentru acest robotel destinat curateniei care merge si mai mult din zona de electrocasnic catre zona de gadget.

Firma iRobot este o firma care desi nu are o vechime si o traditie de 100 de ani cum au alti producatori a demonstrat in doar cativa ani ca au o capacitate incredibila de adaptare si inovare intr-o piata in plina dezvoltare. Aceasta firma s-a format nu de multi ani cand 3 oameni cu cunoastinte solide atat teoretice in domeniul tehnologiei robotizate au decis sa aplice aceasta tehnologie in viata de zi cu zi. De atunci si pana astazi aceasta firma a venit cu o multime de aporturi omenirii. In primul rand vreau sa va spun ca au in portofoliu un robotel de cautare a minelor care probabil a salvat mii de vieti. Un alt aport semnificativ pe care firma iRobot il are pentru omenire este un robot folosit de NASA in misiunile spatiale. Nu stiu cu siguranta functiile acestui robot dar stiu ca NASA are standarde de calitate ridicate si selectia producatorilor pentru robotii folositi de ei este foarte exigenta.

 

In concluzie iRobot Braava Jet 240 este cel mai potrivit mop – robot pe care il gasim pe piata noastra cu o calitate ridicata, o functionalitate perfecta pentru majoritatea dintre noi si cu un pret relativ scazut sau mai bine spus un raport pret calitate excelent. Daca ai nevoie de asa ceva acasa sau chiar pentru un restaurant sau un hotel, iRobot Braava Jet 240 este solutia perfecta!

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *