Blaupunkt BLA-32/133N-WB HD


Afla mai multe despre accesibilul televizor LED Smart Blaupunkt,  BLA-32/133N-WB cu o diagonala de 81 cm si o rezolutie  HD

Daca iti spatiul dumneavoastra nu permite sau iti doresti un televizor cu diagonala mica acest model Blaupunkt BLA-32/133N-WB este exact ceea ce ai nevoie.

Imagine

In ceea ce priveste display-ul este unu cu tehnologie LED atat de popular si eficient in ziua de astazi, atat din punct de vedere al calitatii imaginii cat si din punct de vedere energetic . Luminozitatea lui Blaupunkt BLA-32/133N-WB se situeaza in jurul valorii de 300 cd/m2 , contrastul dinamic este de 1 000 000:1 , iar contrastul nativ este de 3000:1. In ceea ce priveste rezolutia de care este capabil aceasta este HD ( o rezolutie extraordinara luand in calcul diagonala) . Tot la capitolul imagine acest model are un unghi de vizibiliate foarte extins de 178 grade.

Ca si caracteristici suplimentare in ceea ce priveste imaginea televizorul vine cu Digital Noise Reduction ( tehnologie capabila sa reduca zgomotul de fundal) si Comb Filter.

Sunet

La capitolul sunet BLA-32/133N-WB sta decent fiind prevazut cu 2 difuzoare de 8 W fiecare. Aceastea ofera un sunet decent pentru filme, stiri si chiar pentru programele de muzica. Sa nu uitam ca aceasta se poate imbunatii cu un sistem 5.1 sau un soundbar . Acestea se pot conecta la televizor fie prin iesirea audio digitala (optica) fie prin HDMI , fie prin portul jack. Ai toate posibilitatile sa conectezi un sistem audio la acest model.

Vezi cel mai bun pret si oferta de pret pentru Blaupunkt BLA-236/234M-WB aici!!

Conectivitate

Incep prin mufele prin care te vei putea conecta la un sistem audio si care le-am reamintit si mai sus, La capitolul conectivitate acest televizor vine cu :

  • Iesire audio digitala (optica)- foarte utila pentru legarea sistemului audio. Prin aceasta iesire vei putea da sistemului tau audio cea mai buna calitate de semnal.
  • Minijack – pentru casti sau pentru alte sisteme audio
  • 2 porturi HDMI. Cele mai utile porturi in zilele noastre . Prin aceste porturi te vei putea conecta fie la sistemul audio, fie vei putea primi semnal audio -video de la un receiver exter, laptop, player sau orice dispozitiv dotat cu acest tip de conectivitate.
  • Intrare USB. Prin acest port vei putea fie incarca telefonul mobil ( dar la amperaj scazut) fie sa te conectezi la un mediu de stocare extern pentru iar cu ajutorul playerului integrat vei putea rula continut video direct de acolo. Deci vei putea baga un stick cu filme in televizor si il vei putea rula direct din televizor.
  • Wi-fi integrat
  • Slot CI+ – acest slot este tot mai cautat avand in vedere ca semnalul distribuitorului de cablu necesita decodat cu o cartela care intra in acest slot. Mai este varianta cu receiver extern dar aceasta este una care te va face sa porti grija inca unei telecomenzi.
  • Intrare Scart(RGB)  – nu cred ca in ziua de astazi mai foloseste cineva acest tip de intrare inafara celor care vor de exemplu sa se conecteze la un aparat video cu casete care nu permite conectarea prin altfel de cabluri

Totodata acest model BLA-32/133N-WB poate fi cea mai buna alegere pentru hoteluri. Este un televizor accesibil din punct de vedere al pretului de achizitie, are functie dedicata hotelurilor, calitatea lui este decenta iar din punct de vedere al durabilitatii in timp este peste medie.

 

 

In concluzie Blaupunkt BLA-236/234M-WB este un televizor cu o diagonala de 81cm, ideal pentru camere medii  sau hoteluri, cu un pret foarte bun, rezolutie HD si de o calitate acceptabila

Poate fi alegerea potrivita

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *