Cantar corporal de diagnostic Star-Light BFC-150BW, 150 kg, Sticla, Alb/Negru


Cantar corporal de diagnostic Star-Light BFC-150BW, 150 kg, Sticla, Alb/Negru
5 (100%) 2 votes

Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru cantarul Star-Light BFC-150BW . Este un cantar de o calitate buna (desi nu poarta un nume consacrat , poate concura cu usurinta cu acele cantare cand vine vorba de calitate dar la un pret mult mai scazut)

Star-Light BFC-150BW nu este un simplu cantar corporal ci are  cateva functii si tehnologii de top care pot masura fara nici un fel de probleme mai multi parametri cum ar fi  masurarea apei din organism , a masei musculare, a grasimilor sau chiar a masei osoase. Dupa mai multi parametri dezvoltati de cercetatorii si dezvoltatorii celor de la Star-Light acest cantar poate masura cu precizie destul de mare acesti parametri ( amintiti inainte).

Din punct de vedere al designului acest cantar arata foarte bine fiind contruit din materiale premium, cu un design complex dar care se poate integra cu usurinta in aproape orice spatiu .. Afisajul de tip LCD dispus pe partea din fata a cantarului si dimensiuni de 74 mm x 35.5 face usoara citirea informatiilor de catre cel care il foloseste.

Greutatea maxima pe care  Star-Light BFC-150BW o poate masura este de 150 Kg  aceasta fiind greutatea maxima la majoritatea cantarelor  chiar si a acelor cantare care au un pret de cateva ori mai mare.

Dimensiunile acestui cantar sunt de 302 mm x 302 mm x 17mm . Acestea sunt dimensiunile cele mai potrivite pentru un cantar corporal. Ca sa ne  facem o idee despre aceste dimensiuni putem sa ne gadim la o placa de gresie care are standard 300mm x 300 mm. Deci amprenta la sol este aproape identica cu ceea a unei placi de gresie.

Vezi oferta de pret si specificatii tehnice pentru  Star-Light BFC-150BW aici !!

Star-Light este o firma care incepe sa fie din ce in ce mai cunoscuta pe piata romaneasca de electrocasnice si electronice datorita imbinarii calitatii cu un pret foarte scazut. Brandul Star-Light apartine celui mai mare comerciant online din Romania dupa ce acesta a identificat nevoile pietei . Brandul a fost dezvoltat exact pe ceea ce cumparatorii din tara noastra au nevoie: adica o calitate acceptabila ( produse care pot rezista in timp , pentru ca nu ai face economie cumparand un produs ieftin care duca cateva luni se va strica)  , un pret foarte bun comparativ cu produsele concurente care ofera aceleasi functii si tehnologii inivatoare care pana acuma cativa ani erau de domeniul SF.

In concluzie acest cantar  Star-Light BFC-150BW este probabil cantarul cu cel mai bun raport pret calitate de pe piata, asigurand o calitate buna , o rezistenta in timp ( nu vei cumpara acest cantar iar dupa o luna se va strica ), tehnologii de masurare precise si inovatorii acest cantar fiind  capabil sa masoare si parametri destul de greu de calculat cum ar fi masa apei, a grasimii din corp, masa osoasa sau masa musculara. Din punctul meu de vedere este un cantar care chiar merita pretul pe care il are .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *