Star-Light BFC-150B


Star-Light BFC-150B
5 (100%) 10 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru Star-Light BFC-150B. Un cantar este bun in casa oricui pentru a putea in permanenta monitoriza greutatea corporala.

Star-Light BFC-150B este fabricat din materiale de inalta calitate cum ar fi partea de sus ( partea pe care te vei urca pentru ati masura greutatea) este din sticla securizata de calitate ridicata. Designul il face discret si elegant indiferent de spatiul in care il vei depozita.

Acest model Star-Light BFC-150B are si cateva functii speciale pe care majoritatea cantarelor corporale nu le au. Aceste functii sunt capabile sa masoare grasimea din organism , apa si nivelul de hidratare in functie de cativa parametri bine calculati de producatori. In cele mai multe cazuri acestia vor fi un indicator care iti va da posibilitatea de comparare.

Greutatea maxima pe care acest cantar o va masura cu precizie este de pana la 150 kg. Majoritatea cantarelor corporale pe care le gasim pe piata au aceasta valoare maxima pentru ca se adreseaza la 99% din populatie , care nu depasesc greutatea de 150 Kg.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru cantarul corporal Star-Light BFC-150B aici!

 

Displayul acestui model Star-Light BFC-150B este unu de tip  LCD si este fabricat pentru a transmite cat mai vizibil informatiile pe care cantarul le trasmite.

Firma Star-Light este unu din brandurile de pe piata Romaneasca ( si nu doar atat pentru ca sigur isi mai comercializeaza produsele si in Bulgaria si probabil in alte cateva tari ) este o firma care imbina pretul scazut cu produsele destul de durabile in timp.

La finalul acestui articol o sa formulez concluzia mea si motivul pentru care acest cantar corporal Star-Light BFC-150B merita pana la ultimul leut. Acest cantar spre deosebire de alte cantare are un pret de cateva ori mai mic iar calitatea lui este similara cu a cantarelor fabricate de branduri renumite.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *