Beko HII68600PT


Plita incorporabila Beko HII68600PT pe Inductie cu 8 zone de gatit, INDYFLEX+®, Touch control, 60 cm, Negru

Vezi cel mai bun pret pentru plita incorporabila pe inductie Beko HII68600PT aici!!

Avantaje si dezavantaje ale plitei pe inductie Beko HII68600PT :

(AVANTAJ)- 8 zone de gatit (majoratatea plitelor prin inductie ofera doar 4 zone de gatit)

(AVANTAJ)- timer programabil

(DEZAVANTAJ)-Pretul putin mai ridicat dar este un pret corenct luand in calcul tot ce ofera

Tehnologii, specificatii si functii pe care plita incorporabila Beko HII68600PT le are

Putere: 7.2 kW

Touch Screen – panou de comanda de tip touch screen pozitionar deasupra in partea din fata. Din acest panou de comanda vei putea sa te bucuri de toata functionalitatea plitei. De la reglarea zonei de gatire pana la reglarea treptei de putere (vine cu 19 trepte de putere) pana la accesarea functiilor .

Protectie copii- vine cu functie de protectie pentru copii desi plitele prin inductie nu prezinta un pericol la fel de mare pentru cei mici , functia poate oferii accesul la control doar celor mari

Timer- La fel ca si cuptoarele electrice moderne si aceasta plita are timer.

IndyFlex+® – Spatiu de gatit complet flexibil! – Noua plita IndyFlex+®are 8 zone de gatit pe care le puteti utiliza independent sau se pot transforma in 2 zone de gatit mai mari, acestea reglandu-se automat pentru a se potrivi cu dimensiunile vaselor sau ale tavilor. Astfel, indiferent daca reteta preferata necesita gatitul in vase mici sau mari, plita cu Indiflex+® se va adapta perfect. Dupa cum poti vedea in poza de mai jos aceasta functie este foarte utila

Functia Booster – ofera putere maxima la inceput urmand sa revina la temperatura setata. Aceasta functie este ideala atunci cand vrei sa incalzesti rapid ceva apoi sa pastrezi o temperatura inferioara.

Auto shut Down- functie care dupa mult timp in care nu intervii iar zonele de gatit sunt pornite va opri singura zonele.

Mai multe despre Beko HII68600PT

Vine cu un numar de 8 zone de gatit si un numar de 19 trepte de putere

Vezi cel mai bun pret pentru plita incorporabila pe inductie Beko HII68600PT aici!!

Beko

Beko este un producator mare de electrocasnice si face parte dintr-un grup din care mai fac parte si producatori ca : Arçelik, Beko, Grundig, Dawlance, Defy, Arctic, Blomberg, Elektrabregenz, Leisure, Flavel and Altus . Da si brandul Romanesc Arctic a fost cumparat de acelasi grup cu experienta vasta in productia de electronice si electrocasnice.

Vezi cel mai bun pret pentru plita incorporabila pe inductie Beko HII68600PT aici!!

Parerea noastra despre plita pe inductuctie incorporabila Beko HII68600PT aici!

Beko HII68600PT este o plita incorporabila pe inductie cu o multime de tehnologii de ultima ora, facuta din materiale de buna calitate , de la un brand cu renume in produse de calitate ridicata la un pret corect. Daca iti doresti un raport pret calitate corect si un compromis intre zona premium si cea econimica aceasta este exact plita pe inductie perfecta. Pentru o plita din zona premium vezi mai jos modelul de la Miele

Comparatie intre Beko HII68600PT si alte plite incorporabile pe inductie

Plita incorporabila premium Miele KM 7201 FR

Miele KM 7201 FR este o plita incorporabila premium la fel ca majoritatea produselor marcii Miele . Are o putere de 7.3 kW si se alimenteaza la reteaua normala de electricitate prin 230V. Are 4 zone de gatit si panou de comanda Touch Screen la fel ca modelul Beko HII68600PT si Hansa BHI68621

Vezi cel mai bun pret pentru Miele KM 7201 FR aici!!

Plita incorporabila pe inductie Hansa BHI68621

Hansa BHI68621 este o plita incorporabila cu inductie de buget avand un pret de achizitie foarte mic in comparatie cu modelul de la BEKO. Are un numar de 4 zone de gatit , vine cu panou de comanda cu Touch screen la fel ca modelul de la Beko si Miele KM 7201 FR.

Plita incorporabila Hansa BHI68621, Inductie, 4 zone de gatit, Touch control, 60 cm, Sticla neagra

Vezi cel mai bun pret pentru Hansa BHI68621 aici!!

Beko HII68600PT sau Miele KM 7201 FR sau Hansa BHI68621.

In functie de ceea ce iti doresti aceste 3 plite se adreseaza la 3 tipuri de clienti foarte diferiti. In timp ce Hansa BHI68621 vine cu un pret imbatabil accesibil oricui, modelul Miele KM 7201 FR este un model premium care foloseste materiale de cea mai buna calitate si tehnologii sigure (deja testate). Ca alternativa avem modelul Beko HII68600PT care este singurul din comparatie cu 8 zone de gatit , cu timer, protectie copii, detectare automata a vasului de gatit si heat booster. In concluzie alegerea sta in bugetul pe care il ai si nevoile tale.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *