Taurus Baby MiniFood 1


Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru Taurus Baby MiniFood .Aparat de gatit cu aburi si blender Taurus Baby MiniFood, cu putere de 520W, cu vas 1.2 L, 4 functii, gatire la aburi si blender, si chiar borcan termos.

Acest miraculos aparat de gatit cu aburi si blender (chiar si termos) Taurus Baby MiniFood este unealta ideala cand bebelusul tau va incepe diversificarea mancarii. Vei putea gati pireusi excelente pentru fara nici un fel de conservant , colorant sau alte substante nesanatoase care le vei gasii in mancarea cumparata.

Ca si dimensiuni aparatul se integreaza perfect in bucataria ta avand 31 cm x 25 cm x 15 cm iar greutatea lui este de 3.5 kg, o greutate care il face usor de manopulat.

Functiile principale ale acestui aparat special creat pentru bebelusi Taurus Baby MiniFood sunt de gatire termica cu aburi, de dezghetare a alimentelor, de taiere si reincalzire, functii suficiente pentru bebelusul tau.

Taurus Baby MiniFood are o putere suficient de mare pentru a nu fi pus in dificultate de 520 w , putere suficient de mare pentru a fi capabil sa asigure cea mai buna gatire cu aburi si de a toca si maruntii chiar si fructele , legumele cu o consistenta mare.

Oferta de pret si specificatii tehnice Taurus Baby MiniFood aici!!

Aceasta firma are unu din cele mai scumpe blendere cu functie de gatire cu aburi de pe piata romaneasca. Este o firma deja cunoscuta de la noi care s-a remarcat prin calitatea produselor sale .

In concluzie aparat de gatit cu aburi si blender Taurus Baby MiniFood este una din clele mai bune solutii pentru prepararea hranei pentru bebelusul tau ( in general cand incepe diversificarea hranii, dupa 6 luni de viata) cu o putere de 520W, un vas 1.2 L, 4 functii, gatire la aburi si blender si chiar  borcan termos. Acest blender pe langa faptul ca are un pret accesibil mai ofera calitate atat din punct de vedere al materialelor folosite la fabricare cat si din punct de vedere al tehnologiilor folosite.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Taurus Baby MiniFood