Hotpoint AQD1170D 69


Hotpoint AQD1170D 69
5 (100%) 1 vote

Hotpoint AQD1170D 69 este o masina de spalat cu uscator cu o capacitate de spalare mare (11 Kg ), o capacitate de uscare de 7 Kg care se remarca atat prin calitatea de constructie foarte buna cat si prin designul sau spectaculos.

Un alt punct forte al Hotpoint AQD1170D 69  este viteza de centrifugare foarte mare (de 1600 rpm) . La masinile de spalat pentru casa nici nu am mai intalnit o asemenea viteza de centrifugare.

vezi

Ideea acestei masini de spalat cu uscator Hotpoint este aceea ca bagi rufele in ea , alegi programul de spalara si uscare care ti se potriveste ( Programele de spalare sunt optimisate pentru a acoperi toate nevoile dumneavoastra) , si poti scoate rufele spalate si gata uscate pregatite pentru a le pune pe umeras sau impachetate in dulap. Datorita sistemului de uscare performant multe din ele nici nu vor mai necesita calcare.

Afla mai multe specificatii si Oferta de pret pentru Hotpoint AQD1170D 69 aici 

Hotpoint AQD1170D 69        Sistemul Hight Definition este acum si pe acest model de masina de spalat. Acum cativa ani eram uimiti de televizoarele HD (Hight Definition) ,in zilele noastre vom fi uimiti de acest sistem si la masinile de spalat.  Conceptul de inalta definitie la masinile de spalat cu uscator asigura pastrarea frumusetii initiale a articolelor dumneavoastra de imbracaminte si garanteaza rezultate remarcabile: tratamentul special anti pete al Hotpoint, ce inlatura foarte bine 20 dintre cele mai dificile pete, in combinatie cu tehnologia Hydro Thermal pentru programele de spalare si tehnologia Heat Profile pentru programele de uscare, nu numai ca garanteaza cea mai buna performanta de spalare, dar si pastreaza si prelungesc intensitatea si luminozitatea articolelor de imbracaminte colorate, economisesc in acelasi timp energie si asigura protectia mediului.

Aceasta masina de spalat automata cu uscator  Hotpoint AQD1170D 69 are gata optimizate 16 programe de spalare pentru a raspunde celor mai exigente cerinte si 3 programe de uscare care vor ajuta la scoaterea hainelor direct uscate .

vezi

Dimensiunile exterioare ale acestui model Hotpoint sunt : 85 x 59.5 x 61.6 cm . Si aceste dimensiuni sunt foarte importante pentru luarea unei decizii de cumparare.

In concluzie, Hotpoint AQD1170D 69 este una din cele mai performate si atragatoare masini de spalat automate cu uscator de pe piata in acest moment. Decizia de cumparare a acestei masini de spalat automate cu uscator nu te va face sa ai regrete.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *