Aparat de curatat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18, 1800 W, 140 bar, 396 l/h


Afla mai multe specificatii, pareri dar nu in ultimul rand oferta de pret pentru PRO-HPC18. Steinhaus PRO-HPC18 este un aparat de spalat cu presiune cu o putere de 1800 W , o presiune de 140 de bari si un debit de 396 l/h suficient pentru a putea satisface si cele mai exigente cerinte

In orice gospodarie este necesar un aparat de spalare cu presiune fie ca este vorba de spalatul  autoturismului, bicicletei,  curatarea peretilor sau a pavajului sau chiar pentru o curatare eficienta a geamurilor. Acest aparat  de spalare cu presiune Steinhaus PRO-HPC18 poate face fata cu brio oricarei cerinte si poate satisface cele mai exigente cerinte.

Ca si putere Steinhaus PRO-HPC18 depaseste majoritatea aparatelor de curatare cu presiune de pe piata si vine cu o putere de 1800 W care se reflecta in presiunea capabila sa o ofere ( de 140 bari) si de un debit mare de 396 l/h.

In ceea ce priveste accesoriile acesta ofera in pachet perie pentru o curatare mai eficienta de exemplu a gentilor de masini  si un dozator pentru detergent atat de bun in orice caz. Eu de exemplu am cumparat solutie de curatat piatra si mi-am spalat gardul cu acest tip de solutie utilizand acest recipient de detergent. Totodata acesta este extrem de folositor pentru , spuma activa, sampon auto sau alte tipuri de solutii de curatat dedicate spalatoarelor cu presiune.

In ceea ce priveste designul aparatul arata ca majoritatea aparatelor de pe piata dar in culorile caracteristice firmei producatoare ( rosu si negru) . Greutatea aparatului este de 8.6 Kg . Furtunul de de la pistolul de curatare are o lungime de 5 m care este egala si cu lungimea cablului de alimentare.

Vezi cel mai bun pret , pareri si specificatii tehnice pentru Steinhaus PRO-HPC18  aici!!  

Steinhaus este o firma intrata de cativa ani pe piata din romania , care isi arata valoarea la fiecare produs , oferind  un raport pret/calitate excelent. Am testat alte ceteva produse din gama lor si ma declar extrem de multumit, Pe langa raportul pret calitate excelent produsele ofera o durabilitate excelenta in timp, garantia calitatii si tehnologii de ultima generatie echivalente cu cele de pe produse cu un pret mult mai mare

In concluzie Steinhaus PRO-HPC18 este un spalator cu presiune cu un pret extrem de bun avand in vedere puterea de 1800 w , presiunea de 140 de bari si debitul de 396 l/h.  Acest model este foarte apreciat de cei care l-au cumparat .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *