Drona Parrot Airborne Cargo Mars


Drona Parrot Airborne Cargo Mars
5 (100%) 2 votes

Este o drona in general destinata celor mici care ofera o experienta de zbor deosebita si care poate face rotiri „peste cap” in zbor cu o eleganta nemaintalnita.

Pentru cei mici aceasta drona pe langa zborul usor cu stabilizator de altitudine mai ofera si o usoara personalizare a ei putand adauga piloti pe partea superioara a dronei. Are cateva locasuri de prindere similare cu cele de pe lego pe care vei putea adauga o figura de pilot. Din punct de vedere al designului exterior aceasta drona arata nemaipomenit .

Durata de zbor pentru drona Parrot Airborne Cargo Mars este intre 7 si noua minute , o durata destul de buna de zbor comparand cu celelte drone din aceasta clasa.

O alta functie „smechera” pe care o are aceasta drona este ca o poti roti foarte usor lovind-o. Daca ea zboara si tu vei impinge o parte in jos suficient de tare ea se va da peste cap si va ajunge pe orinzontala din nou. Acrobatiile aeriene pe care le vei putea face cu usurinta este unul din punctele sale forte.

Ca si marime aceasta drona este de dimensiuni mici  avand 18 cm x 18,5 cm x 40 cm, iar la capitolul greutate are doar 630g deci foarte usor de transportat chiar si de un copil mic.

Distanta maxima de operare este de 20 metri cam pana la etajul 7 al unui bloc, iar controlul ei se poate face de pe telefonul mobil ( atat Android cat si iOS) prin aplicatia special facuta de cei de la Parrot ( aplicatia Freeflight 3).

Totodata aceasta drona va putea face poze in zbor datorita camerei cu care vine dotata. Aceasta camera poate capta fotografi la rezolutia de 640 x 480 care nu este o rezolutie foarte buna dar una care sa-l multumeasca pe copilul tau . La capitolul spatiu de stocare aceasta drona are 1 Gb spatiu pe care va stoca fotografiile facute.

La capitolul senzori vine cu un senzor giroscopic pe 3 axe care ii va putea asigura o stabilitate si manevrabilitate crescuta si cu un senzor de acceleratie,

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru drona Parrot Airborne Cargo Mars aici!!

Cand aud ca un produs este fabricat de Parrot imi da un sentiment de siguranta pe care doar DJI sau GoPro mi-l da. Nu stiu de ce compar producatorul acestei drone cu probabil cel mai mare producator de drone din lume si cu producatorul celor mai vandute camere de actiuni dar eu asta simt. Parrot mi-;l amintesc de mult timp cand stiu ca facea navigatii si sisteme multimedia de o foarte buna calitate pentru masini. Din punctul meu de vedere este unu din cei mai de incredere producatori de pe piata de drone.

In concluzie aceasta este cea mai potrivita drona pentru copilul tau impresionandul de fiecare data atat prin functia foto cat si prin manevrabilitatea crescuta si prin personalizarea usoara si simpla a acestei drone Parrot Airborne Cargo Mars

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *