AEG L7FEC41S


AEG L7FEC41S
5 (100%) 1 vote

Oferta de pret, specificatii tehnice si pareri despre masina de spalat rufe AEG L7FEC41S, cu o capacitate de incarcare de  10 kg, o viteza de centrifugare de 1400 RPM, si Clasa energetica  A+++

Este un mare producator de electrocasnice care si-a facut simtita prezenta pe piata romaneasca imediat dupa revolutia din 89 si s-a remarcar prin calitatea produselor sale. Bunicii mei au un aspirator AEG achizitionat imediat dupa revolutie care isi face bine treaba si in ziua de astazi chiar daca de atunci au aparut o multime de tehnologii noi si de imbunatatiri ale vechilor tehnologii. Sa nu uitam ca AEG este un mare producator German de electronice si electrocasnice care pastreaza traditia Germana de produse de inalta calitate .

Este un mare producator de electrocasnice care si-a facut simtita prezenta pe piata romaneasca imediat dupa revolutia din 89 si s-a remarcar prin calitatea produselor sale. Bunicii mei au un aspirator AEG achizitionat imediat dupa revolutie care isi face bine treaba si in ziua de astazi.

Consumul de energie electrica pentru aceasta masina este unul obisnuit. Amintesc ca consumull de energie este dat de faptul ca aceasta masina se afla in clasa energetica A+++ deci aceasta masina de spalat AEG este foarte eficienta din punct de vedere energetic

Cand vorbim despre consumul de energie la un program standard aceasta masina consuma 0.9kW/h. Media noastra de consum pentru dintr-o baza de date cu foarte multe masini de spalat este de 0.916 kW/h , deci acest consum este sub medie.

Consumul mediu anual de apa pentru acest model AEG L7FEC41S este de 12499 l pe an.Clasa energetica la spalare este A.

Dimensiunile masinii de spalat L7FEC41S sunt 60.5 cm adancime, 60cm latime si 85 cm inaltime. Aceste valori sunt foarte importante atunci cand vrei sa integrezi masina de spalat intr-un spatiu limitat . Totodata greutatea ei este de 70.5 Kg

Cand vine vorba de viteza de centrifugare acest model sta foarte bine avand o viteza de 1400 rpm. Media bazei noastre de date formata din peste 200 de modele care se comercializeaza in romania este de 1200 rpm.

Vezi oferta de pret si specificatii tehnice pentru AEG L7FEC41S aici !!

Designul acestul model AEG este unul clasic cu un panou digital care iti ofera toate informatiile de care ai nevoie. Materialul folosit la cuva este Carbonul iar culoarea masinii de spalat este alba.

Functiile pe care vreau se le scot in evidenta la acest model sunt BLOCARE ACCES INTERFATA- functie care iti permite blocarea accesului la interfata, SISTEM DE DETECTARE SPUMA _masina de spalat este capabila sa detecteze automat spuma creata datorita detergentului sau a altori factori externi si sa opreasca procesul . START INTARZIAT – este una din cele mai interesante functii prin care vei putea programa masina de spalat sa porneasca dupa o numita perioada de timp ANTISIFONARE – functi care te va ajuta sa nu sifonezi rufele.

Ca si tehnologii folosite putem aminti ProSteam , ProSense si EcoTimeSave

Aceasta masina de spalat AEG L7FEC41S vine cu un numar de 10 programe de spalare prestabilite printre care un program de spalare rapida pentru rufele care necesita o reimprospatare de 20 minute. Alte programe prestabilite pentru acest model sunt : PROGRAM PENTRU RUFE DELICATE – dupa cum ii spune si numele acest program de spalare se foloseste pentru rufele delicate, PROGRAM PENTRU LANA – program dedicat rufelor din lana, PROGRAM BUMBAC – dedicat rufelor confectionate din bumbac, PROGRAM CUVERTURI – program special creat si optimizat de cei de la AEG pentru cea mai buna eficienta in spalarea cuverturilor , dar nu in ultimul rand un program pe care il gasim destul de rar pe o masina de spalat si anume : PROGRAM PENTRU JEANS -un program dedicat blugilor sau a altor haine cu aceasta tesatura.

In concluzie aceasta masina de spalat automata AEG L7FEC41S este o masina de spalat din zona premium , de o calitate ridicata care are o capacitate de incarcare de 10 kg de rufe (foarte mare in comparatie cu alte masini) dar si cu o multime de tehnologii noi si programe prestabilite de spalare. Daca iti doresti o masima mai mult decat decenta acest model iti va garanta calitatea si inovatia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *