Blender Star-Light Activo BG-350SS


Blender Star-Light Activo BG-350SS
5 (100%) 1 vote

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru blenderul Star-Light Activo BG-350SS  . Este unu din cele mai vandute blendere de pe piata avand din punctul nostru de vedere cel mai bun raport pret calitate din acesta categorie.

Blenderul Star-Light Activo BG-350SS  este un blender cu o putere de 350 W , o putere suficient de mare pentru a fi capabil sa marunteasca mai toate fructele si legumele  pastrand o foarte mare parte din vitaminele si nutrientii acestora. Pe langa acestea viteza de rotatie pe care o atinge acest blender este optima pentru sucul de fructe natural pe care doresti sa ti-l faci.

Un alt plus al acestui blender in comparatie de altele este ca vine cu un buton de pornire oprire , fata de alte blendere de pe piata care nu au acest buton si la care manevrarea este mult mai greoaie.

Cu acest blenderul Star-Light Activo BG-350SS poti sa-ti faci singur un suc de fructe mult mai sanatos si mai natural decat cele pe care le gasesti in comert. Totodata eu personal folosesc blenderul pentru a face shakeuri ( din bana cu lapte , sau multe alte combinatii) .  Din punctul meu de vedere un blander este nelipsit din casa oricui . Stim cu totii ca sucurile „naturale” din comert contin o multime de aditivi, conservanti sau coloranti, din acest motiv cele mai naturale si sanatoase sucuri de fructe sunt cele facute acasa .

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Blenderul Star-Light Activo BG-350SS aici!

Star-Light este unu din brandurile propri ale celui mai mare magazin online din Romania.. Acest brand a fost special creat pentru romani cu un raport pret calitate excelent. Acest raport pret calitate nu reprezinta neaparat ca produsele Star-Light sunt cele mai ieftine ci ca acele produse sunt si rezistente si practice la acel pret . Ceea ce incearca cei de la Star-Light sa faca este ca produsele fabricate sub acest brand sa fie si durabile in timp , cumparatorii acestor produse facand economie si in timp.

In concluzie blenderul Star-Light Activo BG-350SS este unu din cele mai vandute blendere de pe piata datorita pretului scazut, datorita puterii mari (350 W , suficient de mare pentru aproape orice tip de fruct sau leguma) cu o viteza de rotatie ideala pentru a face un suc natural de fructe sau legume si cu o calitate de productie mult peste celelalte produse din aceasta categorie de pret.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *