Samsung 78KU6502 1


Oferta de pret ,pareri si specificatii tehnice pentru Samsung 78KU6502. Unu din cele mai performante televizoare de pe piata atat din punct de vedere al constructiei dar mai ales din punct de vedere al tehnologiilor noi folosite pe acest televizor

Din puct de vedere al designului Samsung 78KU6502 arata excelent iar faptul ca ecranul este de tip curbat il face sa arate si mai bine. Acest televizor de dimensiuni foarte mari si fabricat din materiale premium ii va da incaperii in care este amplasat un plus de eleganta si valoare.

Acest model Samsung 78KU6502 nu se remarca prin rezolutia Ultra HD 4k , rezolutie pe care o au sute de televizoare in ziua de astazi  si nici prin ecranul imens ci prin multitudinea de tehnilogii folosite pentru o imagine impecabila care aproape te transpune in lumea filmului. Te vei simtii in mijlocul actiunii fara sa iti dai seama ca de fapt tu stai pe o canapea si privesti obiectiv ce se intampla. Cateva din sistemele care se ocupa de „magia” imaginii impecabile sunt :UHD Up-Scaling PQI (Picture Quality Index): 1600 ,HDR (High Dynamic Range), UHD Dimming, Active Crystal Color, Auto Depth Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode, Natural Mode Support

Producatorul Samsung a adaugat un indicator de performanta pentru a putea compara performanta imaginii televizoarelor sale pe care a numit-o PQI. Acest televizor Samsung 78KU6502 se bucura de un PQI 1600 , deci foarte bun in comparatie cu alte televizoare Samsung. Acest indicator reflecta perfect performantele lui din gama premium , indicatorul de performanta fiind format din mai multe variabile cum ar fi rezolutia, timpul de raspuns si multi alti factori.

Afla cel mai bun pret si specificatii tehnice pentru televizorul Samsung 78KU6502 aici!!

Samsung este numarul 1 mondial cand vine vorba de numarul de televizoare vandute. Aceasta marca se remarca la fiecare model prin calitatea si inovatiile aduse cu produsele sale.Televizoarele lor curbate sunt cunoscute in intreaga lume ca cele mai performante si vandute televizoare cu ecran curbat. Telefoanele produse de ei sunt cunoscute ca cele mai bune telefoane cu ecran curbat din lume. Aceste sunt doar cateva exemple dar Samsung aduce in fiecare ani zeci de inovatii mai mici sau mai mari pe toate domeniile pe care exceleaza!

In concluzie Samsung 78KU6502 este unu din cele mai bune televizoare care le poti gasi pe piata si asta nu se datoreaza dimensiunii ecranului de aproape 2m ( 197 cm) sau a rezolutiei 4k Ultra HD ci multimii de tehnologii si sisteme cu care vine insotit pentru ati oferii cea mai buna experienta de vizionare . O tehnologie care duce acest televizor destul de sus este tehnologia HDR care duce rezolutia 4K Ultra HD la un alt nivel.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Samsung 78KU6502