Philips 65PUS6121


Philips 65PUS6121
4 (80%) 4 votes

Afla cel mai bun pret si pareri despre Philips 65PUS6121 care este un televizor suficient de mare pentru toata lumea , cu un pret foarte bun raportat la dimensiuni si la calitate , cu o rezolutie Ultra 4k , cea mai buna rezolutie in momentul actual pentru un televizor.

Ecranul este unu cu o diagonala de 164 cm ( o diagonala suficient de mare pentru orice folosinta dar nu prea mare pentru majoritatea cazurilor) eu cred ca aceasta diagona poate fi amplasata fara nici un fel de probleme in orice incapere care ii asigura cel putin 3 m fata de locul in care esti asezat. Rezolutia ecranului este  ultra 4k adica 3840 x 2160 pixeli , ceea ce inseamna ca acest televizor are cea mai buna rezolutie de pe piata. In acest moment nu vei gasi transmisie 4k , doar filmulete pe youtube sau cateva filme, televiziunile de la noi mai ales si operatorii de cablu tv nu au inclus nici un post in acest format. Amintesc de postul de televiziune Antena 1 care abia la finalul anului 2016 a reusit (dupa 10 ani dupa PRO tv) sa transmita in format HD, deci cu siguranta va mai trebui sa asteptam mult pana vor incepe sa emita 4k. Cu toate acestea nu ne cumparam un televizor pentru 1 sau 2 ani deci probabil in viitor vom putea beneficia de transmitere 4k cu acest model Philips 65PUS6121.

Din punct de vedere al conectivitatii acest model Philips 65PUS6121 sta foarte bine avand 3 conexiuni USB pe care le vei putea folosi pentru stick-uri de memorie si HDD-uri externe. De pe aceste dispozitive vei putea vizualiza fotografii , asculta muzica si viziona filme si apropo de filme acest televizor vine si cu un player video instalat. Acest player ruleaza impecabil si te scuteste de cumpararea unui player extern de pe care sa rulezi filmele puse pe un stick. Tot pe partea de conectivitate acest televizor este dotat cu 4 porturi HDMI pentru a putea conecta la el mai multe device-uri sau gadgeturi fara a fi nevoit sa tot schimbi cablu din unu in celalt.

Philips este unu din cei mai mari si respectabili producatori de televizoare din lume. Pe langa o multime de electronice si electrocasnice pe care acest producator le produce de foarte multi ani acestia exceleaza si pe piata televizoarelor. Bunicii mei aveau un televizor Philips acuma cateva zeci de ani care inca functioneaza deci acest lucru poate spune multe despre acest nume mondial. Sunt printre principalii producatori de televizoare alaturi de Samsung, Sony, Panasonic si LG iar produsele lor pe langa ca vin cu o multime de tehnologii inovatoare au si o durabilitate mare iar cu cei de la service-uri te vei intalni mai rar  sau probabil niciodata.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Philips 65PUS6121 aici!!

In concluzie modelul Philips 65PUS6121 este un televizor cu o diagonala de 164 cm ( o diagonala care satisface din plin chiar si o sufragetie imensa sau un restaurant) cu o rezolutie Ultra 4k de 3840 x 2160 pixeli. Este un SmartTV nu un televizor clasic ceea ce permite instalarea aplicatiilor si utilizarea lor ca si pe o tableta sau un calculator personal. Pretul pentru acest televizor raportat la marimea diagonalei , la rezolutie si la tehnologiile cu care vine insotit este foarte bun iar produsul este din categoria de varf atat din punct de vedere al calitatii cat si din punct de vedere al tehnologiilor folosite pentru a reda cea mai buna imagine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *