Samsung 65KU6092


Samsung 65KU6092
3.1 (61.82%) 88 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice despre televizorul Samsung 65KU6092 . Este un model cu o diagonala de : 163cm , cu o rezolutie : 4K Ultra HDdar nu in ultimul rand fiind un SmartTV cu sistem propriu de operare , procesor, ram-I si memorie interna alocata pentru .

In primul rand as vrea sa accentuez ca Samsung 65KU6092  este un televizor 4k Ultra HD , adica are o rezolutie de care chiar este nevoie in cazul unui televizor cu o diagonala asa mare , de 163 cm ( sau 65 inchi). Aceasta rezolutie in acest moment pe piata este cea mai performata rezolutie . Dar in cazul televizoarelor din aceasta gama nu doar rezolutia este un indicator de performanta ci si sistemele si tehnologiile necesare care pot schimba o imagine la 180 de grade.

Samsung 65KU6092 este un smart TV cu procesor quad -core si sistem de operare Tizen capabil sa tina o multime de aplicatii. Eu personal folosesc acest sistem de operare de cativa ani si sunt foarte multumit. In acest moment mi se pare foarte greu de utilizat sistemul de operare al concurentilor ( Sony si LG) . Tizen are toate functiile bine optimizate si le ofera utilizatorului intr-un mod foarte simplu.

PQI este un standar dezvoltat de cei de la Samsung prin care pot sa-si compare televizoarele. Reprezinta un raport de mai multi factori care dupa parerea lor reprezinta calitatea imaginii. Acest PQI este dat de o multime de factori , iar raportul dintre acesti factori rezulta Scorul PQI care poate fi intre 100 si 2700 . Acest scor este influentati de factori ca : luminozitate , contrast, miscare, zgomot de fundal, si cum te introduce ecranul in lumea pe care o vezi . Acest model de 65KU6092 are un scor PQI de  1300 ceea ce reflecta o perforanta foarte ridicata a imaginii avand in vedere ca multe televizoare au scorul 100 iar 2700 doar cel mai performant model de la Samsung la ajuns ( modelul Samsung  KS9500 ).

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru televizorul Samsung 65KU6092 aici!!!

Am luat la comparat cele mai vandute 15 televizoare produse de Samsung comercializate pe cel mai mare magazin online din romania. Pretul acestor televizoare nu este neaparat relevant avand dimensiuni diferite. Tin sa mentionez ca toate aceste televizoare sunt SmartTV-uri cel putin FullHD. Pentru a transforma pretul care este o variabila intr-un indicator de peformanta (ceva care se poata compara costurile acestor televizoare am facut un raport intre numarul de centrimetri ai diagonalei si pretul produselui , astfel am obtinut un pret / cm.

Tinand cont ca pretul mediu/cm din aceasta comparatie este de 21.4 lei , pretul minim pe centimetru este de: 15lei iar pretul maixim este de: 29.4 lei, acest model Samsung 65KU6092 are un pret/cm de: 29.4 care reflecta si marimea imensa a ecranului

Ca si incheiere acest model Samsung 65KU6092 este un televilor cu o diagonala imensa ,cu un pret scazut in comparatie cu alte televizoare cu aceleasi performate. Sa nu uitam ca este un televizor de 163 cm cu o rezolutie 4k Ultra HD si o multime de tehnologii multe din ele inovatoare care vor transforma imaginea receptionata in ceva foarte apropiat de realitate.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *