Samsung 65KS7502


Samsung 65KS7502
3.6 (72.73%) 11 votes

Samsung 65KS7502 este un televizor destinat celor cu venituri peste medie care au nevoie de un televizor suficent de mare  la o calitate premium cu o multime de functii utile. Acest televizor este suficent pentru oricine . In momentul publicarii articolului cred ca cei care isi doresc un televizor mai scump si-l doresc pentru ca nu se  apreciaza singuri si cred ca printr-un televizor dovesti ceva.

Recomand acest televizor doar celor care si-l permit cu adevarat chiar daca aceasta recomandare este contrara cu interesele mele personale.

vezi

Samsung 65KS7502 este un televizor cu o diagonala de 65 de inchi adica 163 cm capabil de o rezolutie 4K ULTRA HD. Aceasta rezolutie are un numar de 4 ori mai mare ca la o rezolutie FULL HD.

SUHD  cu tehnologia  Quantum Dot de la Samsung dezvolta o gama coloristica de 64 de ori mai bodata decat la modelele UHD similare. Imaginea este excelenta si nu as vrea sa va povestesc despre procesor de imagine pentru ca doar specialisti pot face diferenta intre ele, si foarte probabil  nu sunt diferente mari . Fiecare producator isi lauda inversunat tehnologiile folosite in redarea imaginilor dar adevarul este ca producatorii isi fura tehnologiile bune. Un exemplu mai vizibil vedem in industria auto unde Mercede, BMW si Audi se copiaza la vedere fara a avea vreo urma de rusine. La fel se intampla si in acest domeniu al televizoarelor unde tehnologiile si procesoarele de imagine sunt foarte asemanatoare uneori chiar identice dar poarta alt nume.

Ultra Clean View analizezaza continutul utilizand un algoritm avansat de filtrare si reducere a zgomotului de fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie  Full HD, HD sau SD, te poti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD.

 

65samsung

vezi

In concluzie acesta este un televizor exceptional din toate punctele de vedere. Imaginea este perfecta redata la o rezolutie 4K Ultra HD adica 3840 x 2160 in format  16:9 . Sunetul la modelel Samsung este probabil cel mai bun , iar acest televizor are o putere de iesire a sunetului de 40 W. Diagonala este suficient de mare pentru toata o incapede de locuit decenta iar forma curbata ofera o experinta de vizualizare superioara

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *