Samsung 65J6289


Samsung 65J6289
3 (60%) 2 votes

Un smart TV veritabil cu o multime de functii oferite de cei de la Samsung prin sistemul de operare Tizen care are o diagonala imensa de 65 de inchi  ( 165 cm).

Daca ai un living imens sau chiar si un restaurant acest televizor nu va fi prea mic. Are o diagonala foarte mare de 165 de centimetri care ofera imagini de calitate superioara atat prin rezolutia Full HD cat si prin multimea de sisteme si tehnologii puse in scopul unei experiente de vizualizare maxima.

Una din avantajele acestui televizor Samsung 65J6289 este sistemul Micro Dimming Pro care proceseaza imaginea si o afiseaza pe un numar de doua ori mai mare de pixeli astfel oferind culori mai reale si cuntrast imbunatatit. Tot din punct de vedere al imaginii acest televizor ofera culori pe care nici un alt producator nu le va putea oferii facand din statul in fata televizorului niste experiente pe care chiar le vei traii.

Din punct de vedere al conectivitatii acet televizor Samsung are atat intrari USB cat si intrari HDMI. Playerul integrat care poate rula o multime de formate video va reda impecabil fara sa fi nevoit sa iti achizitionezi un player separat.

Din punct de vedere al conectivitatii la internet acest televizor se poate lega atat prin clasicul cablu de retea cat si direct prin WI-FI pentru a scapa de cablurile care ne fac viata un cosmar.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Samsung 65J6289 aici !!

Acest televizor Samsung 65J6289 vine cu un sistem de operare Tizen sistem pe care eu il folosesc de cativa ani si sunt foarte multumit. Cred cu tarie ca acest sistem de operare este peste Android la multe capitole cand vine vorba de televizoare. In primul rand magazinul de aplicatii si jocuri iti ofera o gama variata de unde vei putea alege aplicatiile si jocurile pe care ti le doresti.

Ca si producator samsung este probabil cel mai important producator de televizoare din lume remarcanduse prin calitate ridicata si preturi putin mai mici in comparatie cu concurenta (principalul competitor este firma Sony) .

In concluzie Samsung 65J6289  este un televizor cu dimensiuni mari care poate fi instalat in incaperi cu  mari indiferent ca sunt locuite personale, sali de sedinta sau chiar restaurante si baruri. Pretul lui este unu decent pentru ce iti poate oferii , adica calitate peste medie si un sistem de operare (Tizen) foarte potent. Din punctul de vedere al rezolutiei in momentul de fata sta foarte bine aproape neexistand continut 4k. Rezolutia Full HD este cea mai potrivita atat din punct de vedere al calitatii imaginii cat si din punct de vedere a dimensiunii pe care o ocopa.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *