Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55MU6222, 4K Ultra HD


Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55MU6222, 4K Ultra HD
5 (100%) 1 vote

Televizor LED Curbat Smart Samsung  55MU6222 cu o diagonala de 138 cm si o rezolutie  4K Ultra HD. Afla mai multe detalii si pareri despre acest televizor.

 

Un televizor suficient de mare pentru orice casa , chiar si pentru hoteluri, baruri, restaurante si hoteluri dar si cu un unghi de vizualizare foarte mare. In ceea ce priveste diagonala televizorul se incadreaza perfect chiar si in spatii de pana la 200 mp.

In ceea ce priveste rezolutia , acest televizor este un televizor 4k Ultra HD cu o rezolutie de 4 ori mai mare decat un clasic Full HD. Numarul total de pixeli pe care acest televizor Samsung 55MU6222 il are este de 3840 x 2160 cu o ratie a ecranului de 16 pe 9.

Nici la capitolul conectivitate acest model Samsung nu sta rau de loc, fiind capabil sa se conecteze Wireless dar totodata si prin cablu de retea. Celor ca mine indiferent de cat de performant a ajuns tehnologia Wireless in acest moment le va placea clasicul cablu de retea. Totodata mai are 2 porturi USB pentru conectarea dispozitivelor de stocare si 3 porturi HDMI atat de necesare in ziua de astazi. Nu in ultimul rand acest televizor vine si cu o mufa pentru cablu optic, care este capabila sa transmita sunetul impecabil

 

 

Afla cel  mai bun pret si specificatii tehnice suplimentare pentru  televizorul Samsung 55MU6222 aici!!!

Samsung 55MU6222 vine si cu tehnologia (Anynet+ (HDMI-CEC) o tehnologie care eu o apreciez destul de mult care poate controlo din aceasi telecomanda mai multe deviceuri legate la televizor prin HDMI. De exemplu eu folosesc aceasta tehnologie in combinatie cu un sistem Home Cinema care porneste automat in momentul in care pornesc televizorul si totodata se inchide in acelasi timp cu acesta fara a fi nevoit sa il pornesc/opresc separat.

Samsung este unu din cei mai mari producatori de electronice si electrocasnice  ( dar sunt prezenti in domenii cum ar fi constructia de centrale nucleare si constructia de vapoare ..si nu numai) din lume si se remarca atat prin calitatea produselor sale , cat si  prin preturile scazute in comparatie cu alte produse similare.Aceasta companie este cunoscuta ca exceleaza la capitolul telefoane mobile si televizoare, orice display fabricat de ei este unu de exceptie.

In concluzie acest model de televizor Samsung 55MU6222 este un televizor foarte mare avand o diagonala a ecranului de 138 cm, are un ecran curbat cu o rezolutie 4k Ultra HD si vine insotit cu un sistem de operare excelent pentru televizoare (Tizen- sistem de operare conceput pentru televizoarele Samsung).

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *