Samsung 55KU6172


Samsung 55KU6172
4.6 (92.38%) 21 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice despre televizorul Samsung 55KU6172 . Este un model cu o diagonala de : 138cm , cu o rezolutie : 4K Ultra HD dar nu in ultimul rand fiind un SmartTV cu sistem propriu de operare , procesor, ram-I si memorie interna alocata pentru .

Samsung 55KU6172 este un televizor spectaculor. Pe langa diagonala foarte mare , dar cu toate astea adaptandu-se si intr-un spatiu mic datorita rezolutiei sale 4K Ultra HD . Aceasta rezolutie face imaginea impecabila si chiar daca stai langa televizor nu vei vedea imaginea pixelata deloc. Acest „super televizor” vine si cu contrast dinamic : „Mega Contrast” .

Cel mai important cand vine vorba despre un televizor inteligent este sistemul de operare. Sony de cativa ani se lauda ca televizoarele lor inteligente au sistem de operare android si acest lucru este un avantaj in fata competitorilor de la Samsung. Tin sa contrazic fanii Sony . Sistemul Android pentru televizoare nu este acelasi instalat pe un telefon, iar sistemul de operare al celor de la Samsung : „TIZEN” din punctul meu de vedere este cel mai potrivit sistem de operare pentru un televizor. Spun asta pentru ca impreuna cu un procesor quad-core performantele lui sunt de neegalat.Din punctul meu de vedere un sistem bun de operare ar trebui sa functioneze bine si fara sa se blocheze, ar trebui sa fie usor si intuitiv de folosit si ar trebui sa aiba aplicatii disponibile pentru el. Zic cu multa tarie ca Tizen ( sistemul de operare al celor de la Samsung) indeplineste cu succes toate aceste criterii, si poate mai bine ce sistemul de operare Android pentru televizoare.

 

PQI este un standar dezvoltat de cei de la Samsung prin care pot sa-si compare televizoarele. Reprezinta un raport de mai multi factori care dupa parerea lor reprezinta calitatea imaginii. Acest PQI este dat de o multime de factori , iar raportul dintre acesti factori rezulta Scorul PQI care poate fi intre 100 si 2700 . Acest scor este influentati de factori ca : luminozitate , contrast, miscare, zgomot de fundal, si cum te introduce ecranul in lumea pe care o vezi . Acest model de 55KU6172 are un scor PQI de  400 ceea ce reflecta o perforanta foarte ridicata a imaginii avand in vedere ca multe televizoare au scorul 100 iar 2700 doar cel mai performant model de la Samsung la ajuns ( modelul Samsung  KS9500 ).

 

 

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru televizorul Samsung 55KU6172 aici!!!

Am luat la comparat cele mai vandute 15 televizoare produse de Samsung comercializate pe cel mai mare magazin online din romania. Pretul acestor televizoare nu este neaparat relevant avand dimensiuni diferite. Tin sa mentionez ca toate aceste televizoare sunt SmartTV-uri cel putin FullHD. Pentru a transforma pretul care este o variabila intr-un indicator de peformanta (ceva care se poata compara costurile acestor televizoare am facut un raport intre numarul de centrimetri ai diagonalei si pretul produselui , astfel am obtinut un pret / cm.

 

In concluzie Samsung 55KU6172 este un televizor imens care se poate adapta cu usurinta in orice spatiu atat datorita dimensiunilor cat si datorita designului elegant si frumos, are o rezolutie 4k Ultra HD care in acest moment este cea mai performanta rezolutie de pe piata iar pretul este destul de bun comparativ cu alte televizoare cu aceleasi performante

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *