Samsung 55KU6092


Samsung 55KU6092
3.5 (70.91%) 11 votes

Samsung 55KU6092 este un televizor destul de mare pentru a satisface orice „om normal” cu o multime de caracteristici de top , una din ele fiind rezolutia 4K Ultra HD care in momentul de fata este cea mai buna rezolutie pe care o poate oferi un televizor.  55KU6092 de asemenea are o multime de functii perfect optimizate pentru cat mai multe nevoi

55ku6092

vezi

          Functii si caracteristici pentru Samsung 55KU6092:

Impreuna cu EduPedia™, Samsung Smart TV redefineste modul in care studiezi, oferind intr-un singur loc o multitudine de continut interactiv, pentru prescolari, elevi si studenti . Prin aceasta plicatia ai la dispozitie o multime de materiale pentru a studia intr-un fel diferit ajutat de televizorul tau  Samsung 55KU6092.

Samsung a dezvoltat tehnologia PurColour de optimizare a culorilor, pentru ca televizorul dumneavoastra sa redea o gama mai larga de culori si nuante, mai apropiate celor din natura. Datorita celor 8 milioane de pixeli ai unui ecran UHD (de patru ori mai multi decat un ecran Full HD), este nevoie de mai multe puncte de ajustare a culorii, pentru a crea imagini detaliate. Astfel, comparativ cu televizoarele UHD conventionale ce au aproximativ 27 de puncte de ajustare a culorii, PurColour integreaza o tehnologie cu de peste 7 ori mai multe puncte de analiza, obtinand culori si nuante mult mai bogate.

O alta functie importanta a televizorului este Ultra Clean View care monitorizeaza in permanenta calitatea imaginii si o transforma intr-o imagine UHD chiar daca formatul ei este SD, HD sau FullHD pe acest televizor o veti vedea mult mai clar. Aceasta caracteristica este si ea demn de luat in seama la alegerea televizorului

Conectare Wireless este deja un lucru foarte comun la toate televizoare inteligente dar am tinut sa il precizez . Acest televizor are atat slot pentru cablu de retea pentru a se conecta la internet cat si adaptor Wifi inclus pentru a nu folosi cabluri , Datorita tehnologiei wireless noi accesul la internet se va face la viteza foarte mari si fara probleme de incarcare si navigare.

Si la capitolul sunet Samsung 55KU6092 sta foarte bine si ofera o calitate de invidiat la o putere de 2x 20 w.

Dimensiunile acestui model sunt: 1242.6 x 718.4 x 63.2 mm fara standul pe care sta si 1242.6 x 787.5 x 310.5 mm cu stand.. Putem observa ca latimea televizorului este 1 metru si 24 de centimetri o latime destul de mare. Datorita dimensiunilor lui mari acest televizor nu este recomandat la incaperile mici, deci va trebui sa iei foarte bine in calcul si acest lucru cand ai de gand sa-l achizitionezi.

vezi

Ca si firma producatoare Samsung dupa cum stiti este la nivel global unu din cei mai mari producatori de electronice si electrocasnice.  Si in ceea ce priveste modelul   55KU6092 Samsung asigura cumparatorii de o calitate exceptionala . Aceasta firma a oferit garantia calitatii produselor sale de zeci de ani si cu o mica exceptie (Note 7) au facut-o bine. Daca ne schimbam parerea de la esecul unui singur produs ar fi trebuit sa ne-o schimbam si de Mercedes, Ford , VW care dupa ce au scos pe piata modele deja testate in uzinele lor au rechemat masinile in service pentru a schimba anumite piese. Sunt si producatori auto de top ( gen Ferrary) care au scos din productie modele pentru ca s-au dovedit un esec. Deci din punctul nostru de vedere Samsung in ciuda esecului cu telefonul Note 7 este unul din cei mai mari si „Buni” producatori de electrocasnice si electronice de pe glob cu o calitate a produselor in general peste concurenta.

Caracteristici tehnice si oferta de pret gasesti aici

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *