Samsung 55K6372


Samsung 55K6372
2.3 (46.67%) 3 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice despre televizorul Samsung 55K6372 . Este un model cu o diagonala de : 138cm , cu o rezolutie : Full HD dar nu in ultimul rand fiind un SmartTV cu sistem propriu de operare , procesor, ram-I si memorie interna alocata pentru .

Samsung 55K6372 este un televizor cu o diagonala foarte mare si curbat cu o rezolutie Full HD si o multime de tehnologii avansate care sunt capabile sa duca imaginea la alt nivel.. De exemplu Auto Depth Enhancer aplica niveluri de contrast variate in zone diferite ale ecranului, pentru a conferi imaginii o profunzime extraordinara. Experimentati vizualizarea captivanta pe ecranul televizorului dvs.O alta functie avansata este Ultra Clean View care analizeaza continuu imaginea si elimina zgomotul de fundal pentru imagini mult mai clare. Aceste sisteme impreuna cu multe altele duce vizionarea unui film in cu totul alta liga decat cea cu care erai obisnuit.

Din punct de vedere al conectivitatii acest model Samsung 55K6372 fiind dotat cu doua intrari usb cu trei mufe HDMI pentru a putea asigura conectivitatea cu cat mai multe dispozitive care folosesc aceasta conectare. La internet il vei putea lega fie prin cablul clasic de retea fie prin wireless ,  conectare fiind foarte simplu la acest model cu sistem de operare Tizen

Sistemul de operare cu care vin majoritatea modelelor Samsung este Tizen , un sistem de operare construit pentru televizoare inteligente. Acest sistem de operare pe langa faptul ca ruleaza impecabil, are si o multime de aplicatii in magazinul lor online. Eu personal folosesc acest sistem de operare de cativa ani si sunt foarte multumit.

PQI este un standar dezvoltat de cei de la Samsung prin care pot sa-si compare televizoarele. Reprezinta un raport de mai multi factori care dupa parerea lor reprezinta calitatea imaginii. Acest PQI este dat de o multime de factori , iar raportul dintre acesti factori rezulta Scorul PQI care poate fi intre 100 si 2700 . Acest scor este influentati de factori ca : luminozitate , contrast, miscare, zgomot de fundal, si cum te introduce ecranul in lumea pe care o vezi . Acest model de 55K6372 are un scor PQI de  800 ceea ce reflecta o perforanta foarte ridicata a imaginii avand in vedere ca multe televizoare au scorul 100 iar 2700 doar cel mai performant model de la Samsung la ajuns ( modelul Samsung  KS9500 ).

 

 

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru televizorul Samsung 55K6372 aici!!!

Am luat la comparat cele mai vandute 15 televizoare produse de Samsung comercializate pe cel mai mare magazin online din romania. Pretul acestor televizoare nu este neaparat relevant avand dimensiuni diferite. Tin sa mentionez ca toate aceste televizoare sunt SmartTV-uri cel putin FullHD. Pentru a transforma pretul care este o variabila intr-un indicator de peformanta (ceva care se poata compara costurile acestor televizoare am facut un raport intre numarul de centrimetri ai diagonalei si pretul produselui , astfel am obtinut un pret / cm.

Tinand cont ca pretul mediu/cm din aceasta comparatie este de 21.4 lei , pretul minim pe centimetru este de: 15lei iar pretul maixim este de: 29.4 lei, acest model Samsung 55K6372 are un pret/cm de: 26.8

In concluzie Samsung 55K6372 este un televizor de dimensiuni mari , cu o rezolutie „buna”: Full HD , sistemul lui de operare este Tizen un sistem stabil si rapid de operare pentru un televizor. Acest televizor vine cu ecran curbat si la un pret foarte bun in comparatie cu alte televizoare similare ca si performanta.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *