Samsung 50KU6092


Samsung 50KU6092
1.7 (33.85%) 13 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice despre televizorul Samsung 50KU6092 . Este un model cu o diagonala de : 125cm , cu o rezolutie : 4K Ultra HD dar nu in ultimul rand fiind un SmartTV cu sistem propriu de operare , procesor, ram-I si memorie interna alocata pentru .

Samsung 50KU6092 este un televizor inteligent cu un procesor quad core si cu un sistem de operare Tizen . Sa nu te astepti ca acest televizor sa fie complet diferit fara de unu fara sistem de operare (no smart) dar are cateva functii suplimentare, accesibilitatea este mai facila si vine cu un Smart HUB. Totodata , odata ce conectezi acest televizor la internet ( ai posibilitatea sa-l conectezi prin clasicul cablu LAN sau direct conectandul la o retea Wireless foarte usor) ai posibilitatea sa descarci o multime de aplicatii sau joculete din magazinul de aplicatii al color de la Samsung. Aceste aplicatii sunt gratuite, si nu necesite cunostinte avansate pentru a le instala. Doar alegi plicatia si o selectezi iar aplicatiei ii va fi creata o comanda rapida in HUB-ul Samsung Smart. Eu personal folosesc doar cateva aplicatii cum ar fi YouTube ( aceasta aplicatie din punctul meu de vedere este cea mai utile) , Voyo.ro , aplicatie care seamana cu NETFLIX sau HBGO.

Din punct de vedere al designului acest model Samsung 50KU6092 arata foarte bine si simplu fiind construit cu materiale din clasa premium. Plasticul din care este construit acest televizor nu iti va da nici o clipa senzatia de plastic ieftin iar durabilitatea in timp este deja renumita la televizoarele Samsung.

Totodata acest televizor este orientat spre zona ECO fiind dotat cu Eco senzor. Ce este acest Eco senzor? Eco senzor este un senzor montat undeva in partea din fata a televizorului si care masoara gradul de luminozitate din jurul televizorului si regleaza luminozitatea pentru a reduce consumul de energie electrica. De exemplu seara cand este intuneric in camerera continutul video se poate viziona la cea mai buna claritate chiar daca luminizitatea televizrului este mai redusa .

 

PQI este un standar dezvoltat de cei de la Samsung prin care pot sa-si compare televizoarele. Reprezinta un raport de mai multi factori care dupa parerea lor reprezinta calitatea imaginii. Acest PQI este dat de o multime de factori , iar raportul dintre acesti factori rezulta Scorul PQI care poate fi intre 100 si 2700 . Acest scor este influentati de factori ca : luminozitate , contrast, miscare, zgomot de fundal, si cum te introduce ecranul in lumea pe care o vezi . Acest model de 50KU6092 are un scor PQI de  1300 ceea ce reflecta o perforanta foarte ridicata a imaginii avand in vedere ca multe televizoare au scorul 100 iar 2700 doar cel mai performant model de la Samsung la ajuns ( modelul Samsung  KS9500 ).

 

 

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru televizorul Samsung 50KU6092 aici!!!

Am luat la comparat cele mai vandute 15 televizoare produse de Samsung comercializate pe cel mai mare magazin online din romania. Pretul acestor televizoare nu este neaparat relevant avand dimensiuni diferite. Tin sa mentionez ca toate aceste televizoare sunt SmartTV-uri cel putin FullHD. Pentru a transforma pretul care este o variabila intr-un indicator de peformanta (ceva care se poata compara costurile acestor televizoare am facut un raport intre numarul de centrimetri ai diagonalei si pretul produselui , astfel am obtinut un pret / cm.

Tinand cont ca pretul mediu/cm din aceasta comparatie este de 21.4 lei , pretul minim pe centimetru este de: 15lei iar pretul maixim este de: 29.4 lei, acest model Samsung 50KU6092 are un pret/cm de: 22.4

In concluzie Samsung 50KU6092 este un televizor de dimensiuni mari cu o rezolutie 4k Ultra HD care sta foarte bine si la capitolul conectivitate si care are sistem de operare Tizen.  Din punctul meu de vedereacest televizor are un pret foarte bun raportat la alte modele cu aceleasi caracteristici si te-ar putea face un posesor foarte fericit. :))

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *