Philips 49PFS5301/12


Philips 49PFS5301/12
4.4 (88%) 5 votes

Philips 49PFS5301/12 este un televizor Full HD cu o rezolutie de 1920 x 1080 si o diagonala a ecranului de 123. Acest televizor ofera la ora actuala tot ce ai tu nevoie.

Din punct de vedere al conectarii la internet acest televizor se poate conecta atat prin cablul de retea clasic cat si foarte simplu prin WI-FI. Acesta este un avantataj major fiind si televizoare la care vei fi nevoit sa-ti cumperi un adaptor WI-FI separat pentru a te putea conecta la retea.

vezi

Din punct de vedere al sloturilor USB  acest televizor Philips 49PFS5301/12 vine cu 2 sloturi si cu un player integrat care poate sa redea de pe medii de stocare externe legate prin USB filme la o calitate ireprosabila. Si sloturi HDMI, acest televizor are 2.

Picture Performance Index combina tehnologia de afisare şi motoarele avansate de procesare a imaginii Philips pentru a îmbunatati elementele percepţiei: claritatea, miscarea, contrastul şi culoarea. Indiferent de sursa, te vei bucura întotdeauna de imagini extraordinar de clare cu detalii si profunzime incredibile, de cel mai adânc nivel de negru, de cel mai luminos alb şi de cele mai vii si stralucitoare culori, precum si de tonuri naturale si reale, de fiecare data.

philips-49pfs5301-12

Acesta este un televizor LED cu o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 si o luminozitate de  280 cd/mp . Aceasta rezolutie este cea mai potrivita in momentul asta, si singura folosita zi de zi. Personal am un televizor Ultra 4k dar am vazut un singur film la rezolutie 4k . Acest film pe langa ca avea dimenziuni imense ( undeva in jur de 100 Gb) pe langa dimensiunile unui film in format Full HD eu personal nu am vazut mare diferenta. Raportului ecranului este de 16 pe 9.

 Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Philips 49PFS5301/12 aici!!

Un sistem foarte laudat de cei de la Philips pe modelul  49PFS5301/12 este Pixel Plus HD care garanteaza o imagine la o calitate ireprosabila, un contrast peste celelalte modele din clasa si o experienta de vizionare superioara fata de alte televizoare fara acest sistem.

vezi

Philips este unul din jucatorii importanti in industria televizoarelor si nu doar atat.. Este unul din cei mai mari producatori de electronice si electrocasnice din lume si concureaza cu succes cu firme ca Samsung si Sony. Daca vei intalni un reprezentat Sony la standul cu televizoare va recomanda televizoarele Philips in detrimentul televizoarelor Samsung. Inca nu am descoperit exact motivul , dar ar putea fi doua : primul ca televizoarele Philips chiar depasesc televizoarele Samsung cand vine vorba de calitate de productie si claritatea imaginii , iar al doilea este ca cei de la Sony ii vad pe cei de la Samsung ca un concurent care ii sperie si vreau sa-l discrediteze. Parerea mea personala este ca  Sony, Samsung , Panasonic si Philips sunt cei mai importanti jucatori la nivel global pe piata de televizoare.

In concluzie Philips 49PFS5301/12 este un televizor cu o diagonala suficient de mare pentru orice camera decenta (123 cm) cu o rezolutie Full HD , cu ecran LED care ofera o claritate mare si o luminozitate ridicata si care are un pret decent. Si din punct de vedere al calitatii de constructie acesta este un televizor peste media din clasa.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *