Samsung 49KU6172


Samsung 49KU6172
4 (80.95%) 21 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice despre televizorul Samsung 49KU6172 . Este un model cu o diagonala de : 123cm , cu o rezolutie : 4K Ultra HD dar nu in ultimul rand fiind un SmartTV cu sistem propriu de operare , procesor, ram-I si memorie interna alocata pentru .

Samsung 49KU6172 este unu din cele mai potrivite televizoare pentru apoape orice situatie. Este un televizor 4k Ultra HD cu o diagonala a ecranului de 49 inchi ( adica 123 cm) curbat. Ce ai putea sa-ti doresti mai mult de la un televizor. !? Ai mai putea sa-ti doresti o multime de sisteme si tehnologii dezvoltate pentru cea mai buna imagine , iar acest televizor are o multime ! Aceste tehnologii contribuie la o imagine extraordinara cu un contrast ridicat care te face sa vezi detalii care pana acuma nu le-ai fi vazut, cu o luminozitate crescuta si cu tehnologie pentru reducerea zgomotului de fundal.

Fiind de asemenea un smart TV acest model Samsung 49KU6172 are un procesor quad-core si un sistem de operare performat (TIZEN). De ce spun ca este ” performant” acest Tizen cu care vin mai toate televizoarele Samsung. In primul rand functioneaza ireprosabil ( rapid si fara sa se blocheze ) in al doilea rand este foarte optimizat si usor de folosit iar in al treile-a rand are o multime de aplicatii pregatite sa fie instalate in magazilul online. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti identifici  aplicatiile de care ai nevoie si sa le selectezi iar televizorul o va instala si ii va crea o comanda rapida in Samsung Smart HUB.

Ca si conectivitate acest model vine cu 2 intrari USB , 3 mufe HDMI , intrare SCART (RGB), intrare video composit si iesire audio digitala (optica). Aceasta iesire audio digitala este foarte performanta in zilele noastre pentru a trasmite un semnal de foarte buna calitate unui sistem audio performant cumparat separat fata de televizor. Playerul video cu care acest televizor Samsung vine din fabrica functioneaza ireprosabil ruland o multime de formate de pe memorii externe legate prin USB cu ar fi stick-uri de memorie sau hard-disk-uri externe.  Eu folosesc acest player Samsung de foarte mult timp si nu am simtit niciodata nevoia de a-mi achizitiona alt player extern .

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru televizorul Samsung 49KU6172 aici!!!

Am luat la comparat cele mai vandute 15 televizoare produse de Samsung comercializate pe cel mai mare magazin online din romania. Pretul acestor televizoare nu este neaparat relevant avand dimensiuni diferite. Tin sa mentionez ca toate aceste televizoare sunt SmartTV-uri cel putin FullHD. Pentru a transforma pretul care este o variabila intr-un indicator de peformanta (ceva care se poata compara costurile acestor televizoare am facut un raport intre numarul de centrimetri ai diagonalei si pretul produselui , astfel am obtinut un pret / cm.

Tinand cont ca pretul mediu/cm din aceasta comparatie este de 21.4 lei , pretul minim pe centimetru este de: 15lei iar pretul maixim este de: 29.4 lei, acest model Samsung 49KU6172 are un pret/cm de: 24.4 lei

In concluzie Samsung 49KU6172 este un televizor excelent atat din punct de vedere al pretului cat si din punct de vedere al calitatii de constructie. Tot in incheiere as vrea sa readuc in vedere ca este un televizor curbat care te transpune mai bine in lumea pe care o privesti!!

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *