Samsung 49K6372


Samsung 49K6372
2.7 (53.33%) 3 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice despre televizorul Samsung 49K6372 . Este un model cu o diagonala de : 123cm , cu o rezolutie : Full HD dar nu in ultimul rand fiind un SmartTV cu sistem propriu de operare , procesor, ram-I si memorie interna alocata pentru o cat mai buna functionare.

Din punct de vedere a rezolutiei modelul  Samsung 49K6372 este un televizor Full HD cu o rezolutie de 1920 x 1080 si un aspect al imaginii de 16:9. Acest aspect se poate schimba dar vei pierde sau din imagine sau din dimensiunea ecranului.

Fiind un smart TV  acest model vine cu sistem de operare TIZEN probabil unu din cele mai performate si stabile sisteme de operare optimizate pentru televizoare. Acest sistem de operare (conctat la internet) are posibilitatea de a instala o multime de aplicatii cum ar fi NETFLIX, VOYO, YouTUBE sau FACEBOOK. Pe langa o multime de aplicatii pe care le vei putea instala, are si un player video deja instalat care ruleaza fara nici un fel de probleme formate ca MOV sau MKV. Pe langa playerul video mai vine si cu un player audio si un program cu care poti vizualiza fotografii. Fotografiile pot fi mult mai atragatoare vizualitate pe un ecran Full HD  de 123 cm.

PQI este un standar dezvoltat de cei de la Samsung prin care pot sa-si compare televizoarele. Reprezinta un raport de mai multi factori care dupa parerea lor reprezinta calitatea imaginii. Acest PQI este dat de o multime de factori , iar raportul dintre acesti factori rezulta Scorul PQI care poate fi intre 100 si 2700 . Acest scor este influentati de factori ca : luminozitate , contrast, miscare, zgomot de fundal, si cum te introduce ecranul in lumea pe care o vezi . Acest model de 49K6372 are un scor PQI de  800 ceea ce reflecta o perforanta foarte ridicata a imaginii avand in vedere ca multe televizoare au scorul 100 iar 2700 doar cel mai performant model de la Samsung la ajuns ( modelul Samsung  KS9500 ).

Din punct de vedere al conectivitatii acest model Samsung 49K6372 sta foarte bine avand 2 intrari USB , 3 porturi HDMI, o intrare pentru cablu de retea,  intrare video composit, iesire audio digitala (optica) si un slot CI+.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru televizorul Samsung 49K6372 aici!!!

Am luat la comparat cele mai vandute 15 televizoare produse de Samsung comercializate pe cel mai mare magazin online din romania. Pretul acestor televizoare nu este neaparat relevant avand dimensiuni diferite. Tin sa mentionez ca toate aceste televizoare sunt SmartTV-uri cel putin FullHD. Pentru a transforma pretul care este o variabila intr-un indicator de peformanta (ceva care se poata compara costurile acestor televizoare am facut un raport intre numarul de centrimetri ai diagonalei si pretul produselui , astfel am obtinut un pret / cm.

Tinand cont ca pretul mediu/cm din aceasta comparatie este de 21.4 lei , pretul minim pe centimetru este de: 15lei iar pretul maixim este de: 29.4 lei, acest model Samsung 49K6372 are un pret/cm de: 22.8

Ca si incheiere Samsung 49K6372 este un televizor cu o diagonala de 123 cm cu rezolutie Full HD dar cel mai important este un televizor curbat. Fiind un televizor curbat unghiul de vizionare este mai mare iar sentimental chiar te face sa te transpui in lumea care o vizionezi , facand parca imaginea sa se prelungeasca si pe laterale.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *