Samsung 49K5502


Samsung 49K5502
4.5 (90.4%) 25 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice despre televizorul Samsung 49K5502 . Este un model cu o diagonala de : 123cm , cu o rezolutie : Full HD dar nu in ultimul rand fiind un SmartTV cu sistem propriu de operare , procesor, ram-I si memorie interna alocata pentru .

Samsung 49K5502 este un televizor excelent cu o diagonala de 123 cm si cu o rezolutie Full HD. Aceasta rezolutie full HD cu toate ca au aparut pe piata televizoare cu rezolutie 4k Ultra HD sunt din punctul meu cele mai ” de preferat” . In acest moment ( un moment in care televizoarele 4k Ultra HD sunt pe piata de 1 sau 2 ani) continutul in acest format este aproape inexistent. Operatorii de cablu de la noi din tara nu transmit nici macar un post in acest format, continutul video de pe internet la aceasta rezolutie este aproape inexistent ( am gasit doar doua filme pe filelist in acest format si pe langa ca ocupau in jur de 100 gb erau si vechi) . Deci din punctul de vedere al rezolutiei eu nu as considera ca acest televizor are un dezavantaj, din contra , ai un avantaj pentru ca il poti achizitiona mai ieftin nefiind nevoit sa platesti pentru o tehnologie cu care in acest moment nu ai ce face.

 

PQI este un standar dezvoltat de cei de la Samsung prin care pot sa-si compare televizoarele. Reprezinta un raport de mai multi factori care dupa parerea lor reprezinta calitatea imaginii. Acest PQI este dat de o multime de factori , iar raportul dintre acesti factori rezulta Scorul PQI care poate fi intre 100 si 2700 . Acest scor este influentati de factori ca : luminozitate , contrast, miscare, zgomot de fundal, si cum te introduce ecranul in lumea pe care o vezi . Acest model de 49K5502 are un scor PQI de  400 ceea ce reflecta o perforanta foarte ridicata a imaginii avand in vedere ca multe televizoare au scorul 100 iar 2700 doar cel mai performant model de la Samsung la ajuns ( modelul Samsung  KS9500 ).

Din punct de vedere al sunetului Samsung tot timpu a stat excelent iar rivalii ( aici vorbesc despre Sony si LG) nici macar nu au contrazis acest lucru. Acest model Samsung 49K5502 vine cu doua difuzoare de 10 W stereo. Acestea iti pot oferii un concert la tine in sufragerie sau vei putea face un minichef cu acest televizor oricand.

 

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru televizorul Samsung 49K5502 aici!!!

Am luat la comparat cele mai vandute 15 televizoare produse de Samsung comercializate pe cel mai mare magazin online din romania. Pretul acestor televizoare nu este neaparat relevant avand dimensiuni diferite. Tin sa mentionez ca toate aceste televizoare sunt SmartTV-uri cel putin FullHD. Pentru a transforma pretul care este o variabila intr-un indicator de peformanta (ceva care se poata compara costurile acestor televizoare am facut un raport intre numarul de centrimetri ai diagonalei si pretul produselui , astfel am obtinut un pret / cm.

Tinand cont ca pretul mediu/cm din aceasta comparatie este de 21.4 lei , pretul minim pe centimetru este de: 15lei iar pretul maixim este de: 29.4 lei, acest model Samsung 49K5502 are un pret/cm de: 19.5

In incheiere Samsung 49K5502 este un televizor cu o diagonala de 123 cm ( 49 inchi) cu o rezolutie Full HD de 1920 pe 1080 pixeli care are si un pret acceptabil . Din punctul meu de vedere merita cumparat.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *