Panasonic TX-49DXX689


Panasonic TX-49DXX689
5 (100%) 2 votes

Panasonic este unul din cei mai mari producatori de electronice si electrocasnice din lume si se remarca prin calitatea produselor sale de zeci de ani fara sa dea gres. Modelul de televizor Panasonic TX-49DXX689 nu este o exceptie fiind un televizor foarte bun cu o diagonala de 125 cm si cu o rezolutie Ultra 4k.

Televizorul  Panasonic TX-49DXX689 este un Smart Tv cu sistem de operare Firefox OS . Firefox OS ofera stabilitate si viteza de reactie foarte buna. Dupa cum suntem obisnuiti cu cunoscutul browser de internet Mozila Firefox acum avem si un sistem de operare foarte bun si simplu ( poate mai rapid si mai stabil decat Android-ul).

vezi

Ca si rezolutie a ecranului acest televizor Panasonic cu diagonala de 125 cm are o rezolutie Ultra 4k de  3840 x 2160 pixeli. In acest moment este cea mai buna rezolutie pe care o poate aveau un televizor si ofera o claritate si un contrast mult peste modelele Full HD din aceasi gama.

panasonic-49dxx689

Oferta de pret si specificatii pentru Panasonic TX-49DXX689 aici!!

Tunerele cu care vine Panasonic TX-49DXX689 sunt: : DVB-C, DVB-S2, DVB-T2. Aceasta specificatie era importanta pana la un moment dat cand majoritatea televizoarelor erau doar HD ready si daca nu aveau aceste tunere aveau nevoie de unu extern pentru a putea sa te bucuri de o rezolutie HD. In zilele noastre aproape toate televizoarele au aceste tunere.

La capitolul conectivitate acest televizor sta foarte bine avand doua porturi USB. Nu pentru ca are doua porturi USB sta bine ci pentru ca unu din ele este USB 3.0 , ceea ce ii asigura o rata de transfer la viteza ridicata. Majoritatea televizoarelor din acest moment si din aceasta categorie de pret nu beneficiaza de USB 3.0 . La capitolul HDMI acest model Panasonic vine cu 3 mufe, suficiente pentru a lega la el cele mai folosite 3 dispozitive, Totodata vine cu WI-FI integrat si cu o mufa pentru cablu de retea. Majoritatea din voi probabil o sa foloseasca conectarea la internet prin Wi-FI .

Totodat, Panasonic TX-49DXX689 vine si cu un player multimedia pentru a putea reda fara probleme filmele , muzica sau pozele de pe dispozitivele legate prin USB, Acesta ofera o imagine impecabila si se poate folosi foarte simplu.

vezi

Firma Panasonic, desi in Romania de cativa ani a scazut in vanzari, la nivel mondial este pe locul 4 in ceea ce priveste cota de piata. Este o firma Japoneza care si-a inceput activitatea in anul 1913 . Imediat dupa au inceput productia de electronice (gen lampi pentru biciclete). In timpul celui de al doilea razboi mondial Panasonic producea candelabre, fiare de calcat, motoare si aspiratoare. Totodata brandul Technics este produs tot de cei de la Panasonic. In momentul actual Panasonic este unu din cei mai mari producatori de electronice si electrocasnice din lume si concureaza cot la cot cu branduri ca si Sony, Philips sau Samsung.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *