Samsung 48J5200


Samsung 48J5200
2.2 (44%) 5 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice despre televizorul Samsung 48J5200 . Este un model cu o diagonala de : 121cm , cu o rezolutie : Full HD dar nu in ultimul rand fiind un SmartTV cu sistem propriu de operare , procesor, ram-I si memorie interna alocata pentru .

Samsung 48J5200 este un smart tv cu un pret mic raportat la diagonala de  121 cm si la rezolutia lui Full HD. Din punctul meu de vedere rezolutia FullHD de 1920x 1080 pixeli ,  in acest moment este ideala. Nu platesti suplimentar pentru un produs care are ecran capabil sa redea 4kUltra HD in momentul in care nu exista nici un fel de continut la aceasta claritate ( doar cateva filmulete pe YouTube) .

Samsung 48J5200 este un smart tv care vine cu sistem de operare Tizen (sistemul de operare al celor de la Samsung) . Este unu din cele mai rapide si complexe sisteme de operare pentru televizoare din lume. Ca si concurenti directi acest sistem de operare concureaza cu Android (varianta pentru televizoare, care difera foarte mult ca si aspect fata de androidul pentru telefoane)  si cu Firefox OS ( sistem dezvoltat de firma mult cunoscuta datorita celebrului brouwser de internet Mozilla Firefox) .

Ca si dimensiuni cu stand acest televizor Samsung are 1098.7 x 659.5 x 187.5 mm , Pentru cei care vreau sa monteze acest televizor pe perete el poate fi montat cu usurinta achizitionand un suport suplimentar pentru perete. Datorita sistemului Wallmount Sound Mode acest televizor chiar daca este montat pe perete va face ca sunetul sa se auda impecabil. Majoritatea televizoarelor Samsung vin cu aceasta tehnologie pentru ca inginerii s-au gandit la practicabilitatea lui in cat mai multe situatii.

Ca si functii prestabilite acest model Samsung 48J5200 vine cu doua functii predefinite : Game Mode si Sport Mode. Functia Game mode odata accesata va configura televizorul pentru a scoate cele mai bune performante orientate spre lumea de gameing. Daca ai o consola X-Box sau Play Station este un avantaj in plus.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru televizorul Samsung 48J5200 aici!!!

Am luat la comparat cele mai vandute 15 televizoare produse de Samsung comercializate pe cel mai mare magazin online din romania. Pretul acestor televizoare nu este neaparat relevant avand dimensiuni diferite. Tin sa mentionez ca toate aceste televizoare sunt SmartTV-uri cel putin FullHD. Pentru a transforma pretul care este o variabila intr-un indicator de peformanta (ceva care se poata compara costurile acestor televizoare am facut un raport intre numarul de centrimetri ai diagonalei si pretul produselui , astfel am obtinut un pret / cm.

Tinand cont ca pretul mediu/cm din aceasta comparatie este de 21.4 lei , pretul minim pe centimetru este de: 15lei iar pretul maixim este de: 29.4 lei, acest model Samsung 48J5200 are un pret/cm de: 16.5

In concluzie acest model Samsung 48J5200 este unu din cele mai performate televizoare FullHD cu o diagonala de 121 cm de pe piata. Atat din punct de vedere al calitatii de fabricare cat si din punct de vedere al tehnologiilor cu care acest model vine din fabrica. Eu personal am un televizor Samsung cu o diagonala de 121 cm si consider ca pentru sufrageria mea care are 6 m pe 5m este ideal. Recomand acest televizor celor care au nevoie de un televizor cu aceasta diagonala si care isi doresc o imagine de calitate.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *