Samsung 43KU6072


Samsung 43KU6072
2 (40%) 5 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice despre televizorul Samsung 43KU6072 . Este un model cu o diagonala de : 108cm , cu o rezolutie : 4K Ultra HD dar nu in ultimul rand fiind un SmartTV cu sistem propriu de operare , procesor, ram-I si memorie interna alocata pentru .

Din punct de vedere al ecranului Samsung 43KU6072 are ecran cu o ratie de 16 parti latimi si 9 parti lungime. Este cel mai potrivit format pentru vizionarea filmelor. Acest ecran este unu de tip 4k Ultra HD cu o rezolutie de 3840 pixeli pe 2160 pixeli iar prin aceasta rezolutie raportata la aceasta diagonala rezulta o densitate incredibila de pixeli pe cm,

Ca si aspect acest televizor Samsung 43KU6072 arata foarte elegant avand un supor care are amprenta in forma de V , dispus pe mijlocul televizorului. Suportul elegant impreuna cu materialele premium folosite la constructia acestui televizor il face sa arate incredibil oriunde l-ai monta.

Datorita tejnologiei UHD Upscaling in 4 cu care acest model vine orice semnal receptionat de televizor va fi transformat pentru a fi afisat foarte asemanator cu cei 4k Ultra HD. Desi semnalul este de exemplu HD sau Full HD aceasta tehnologie de top imparte fiecare pixel receptionat in 4 pixeli afisati . Cu aceasta tehnologie imaginea va fi mult peste un televizor cu rezolut FullHD indiferent de calitatea semnalului primit sau a continutului vizionat.

PQI este un standar dezvoltat de cei de la Samsung prin care pot sa-si compare televizoarele. Reprezinta un raport de mai multi factori care dupa parerea lor reprezinta calitatea imaginii. Acest PQI este dat de o multime de factori , iar raportul dintre acesti factori rezulta Scorul PQI care poate fi intre 100 si 2700 . Acest scor este influentati de factori ca : luminozitate , contrast, miscare, zgomot de fundal, si cum te introduce ecranul in lumea pe care o vezi . Acest model de 43KU6072 are un scor PQI de  1300 ceea ce reflecta o perforanta foarte ridicata a imaginii avand in vedere ca multe televizoare au scorul 100 iar 2700 doar cel mai performant model de la Samsung la ajuns ( modelul Samsung  KS9500 ).

 

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru televizorul Samsung 43KU6072 aici!!!

Am luat la comparat cele mai vandute 15 televizoare produse de Samsung comercializate pe cel mai mare magazin online din romania. Pretul acestor televizoare nu este neaparat relevant avand dimensiuni diferite. Tin sa mentionez ca toate aceste televizoare sunt SmartTV-uri cel putin FullHD. Pentru a transforma pretul care este o variabila intr-un indicator de peformanta (ceva care se poata compara costurile acestor televizoare am facut un raport intre numarul de centrimetri ai diagonalei si pretul produselui , astfel am obtinut un pret / cm.

Tinand cont ca pretul mediu/cm din aceasta comparatie este de 21.4 lei , pretul minim pe centimetru este de: 15lei iar pretul maixim este de: 29.4 lei, acest model Samsung 43KU6072 are un pret/cm de: 20.4 lei

Ca si incheiere vreau sa va reamintesc ca Samsung 43KU6072 este un televizor cu o diagonala de 43 inchi adica 108 cm , o diagonala suficient de mare chiar si pentru o distanta de 5-6 m de la locul de unde te uiti la el, cu o rezolutie 4K Ultra HD cu tunere care transforma semnalul primit pe cablu in format HD daca semnalul permite asta si cu player de film foarte performant care are capacitatea de a reda filme din o multime de formate de pe medii de stocare externa cum ar fi stick-uri sau HDD-uri externe.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *