Philips 40PFH4101/88


Philips 40PFH4101/88
4 (80%) 4 votes

Incredibilul televizor Philips 40PFH4101/88 de 102cm diagonala cu rezolutie FullHD si o multime de tehnologii special create pentru a te face sa traiesti ceea ce vezi.

Cu Digital Crystal Clear de la Philips beneficiezi de 69 miliarde de culori si un super contrast dinamic de 500.000:1. Calitate desavarsita a imaginii. Aceasta tehnologie (Digital Crystal Clear) duce vizionarea unui film la cu totul si cu totul alt nivel. Vei vedea acum detalii care pana acuma nici nu le-ai bagat in seama. Datorita miliardelor de culori in plus fata de generatiile anterioare sau fata de multi dintre concurentii de la alte firme (Samsung, Sony, Panasonic, LG)  acest model te va incanta.

Nu este un televizor SmartTV dar isi va face foarte bine treaba lui de televizor si v-a impresiona si functia lui de player video si audio. Acest televizor vine cu un port USB in care vei putea conecta un HDD sau un stik de memorie de pe care vei putea rula cu usurinta filme, muzica si poze fara sa mai ai nevoie de ceva suplimentar. Playerul functioneaza simplu si bine si este foarte simplu de folosit chiar si pentru cei neexperimentati. Din punct de vedere al mufelor HDMI acest Philips 40PFH4101/88 vine cu 2. Prin aceste mufe se poate conecta un player extern, aparatul foto sau concolele playstation sau xbox sau multe alte dispozitive care dispun de aceast tip de conectare ( In ultimii ani majoritatea au o mufa HDMI)

 

Din punct de vedere al sunetului Philips a stat tot timpul bine si nici acest model Philips 40PFH4101/88 nu face rabat. Are doua difuzoare stereo de 8 w fiecare care ofera atat calitate cat si volum la un nivel ridicat.

Philips este una din cele mai mare companii de pe glob si s-a remarcat prin fabricarea de produse electronice si electrice din mai multe domenii. Pe mai multe segmente de produse Philips este numarul 1 atat datorita numarului de unitati vandute cat si datorita calitatii sale premium. Standardele de calitate impuse de ei sunt mult mai ridicate decat la majoritatea competitoriilor sai. Datorita acestor standarde de calitate ridicate si a pretului redus raportat la calitate aceast brand este  probabil cel mai cunoscut brand de electronice si electrocasnice de pe glob. Atat pe piata televizoarelor cat si pe multe alte piete aceasta firma impresioneaza in mod repetat.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Philips 40PFH4101/88 aici!!

In concluzie Philips 40PFH4101/88 este un televizor suficient de mare pentru sufrageria, bucataria sau dormitorul tau si poate fi folosit chiar si la restaurante si hoteluri fara nici un fel de problema. Calitatea de productie este ridicata si pot garanta ca acest produs va rezista cu bine in timp iar ecranul de 102cm cu o rezolutie Full HD si o multime de tehnologii iti vor oferii o imagine de neuitat. Eu recomand cu caldura acest televizor celor care au nevoie de un televizor bun FullHD.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *