Samsung 40KU6402 3


Samsung 40KU6402
2 (40%) 5 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice despre televizorul Samsung 40KU6402 . Este un model cu o diagonala de : 100cm , cu o rezolutie : 4K Ultra HDdar nu in ultimul rand fiind un SmartTV cu sistem propriu de operare , procesor, ram-I si memorie interna alocata pentru .

Ca si rezolutie a ecranului Samsung 40KU6402 este in punctul cel mai inalt , in momentul de fata neexistand rezolutie mai buna pe un televizor de serie de pe piata. Aceasta rezolutie 4k Ultra HD are un numar de 4 ori mai mare de pixeli ca si o rezolutie FullHD . Totodata ecranul are o ratie de 16 pe 9 , cea mai folosita si eficienta ratie a ecranului la acest moment facand vizionarea filmelor mici transpuneri in acele tinuturi.

Samsung 40KU6402 este un smartTV care foloseste sistem de operare Tizen. Tizen impreuna cu Android si Firefox OS sunt cele mai importante sisteme de operare pentru televizoare din lume. Tizen este sistemul de operare al celor de la Samsung si are un numar impresionant de aplicatii disponibile in magazinul de aplicatii. Cele mai practice aplicatii le vei gasi cu siguranta acolo si ruleaza fara nici un fel de probleme.

Din punct de vedere estetic acest televizor arata exceptional, adaptandu-se oriunde , indiferent de mobile pe care o ai sau de culoarea in care sunt zugraviti pereti. Dispune de un suport pe mijloc cu 4 picioare care arata elegant dar totodata simplu. Ca si dimensiuni exterioare cu stand acest televizor are 905.7 x 588.3 x 262.9 mm.

Din punct de vedere al conectivitatii acest televizor vine atat cu wi-fi integrat cat si cu mufa pentru cablu de retea, cu intrare USB si cu porturi HDMI.

PQI este un standar dezvoltat de cei de la Samsung prin care pot sa-si compare televizoarele. Reprezinta un raport de mai multi factori care dupa parerea lor reprezinta calitatea imaginii. Acest PQI este dat de o multime de factori , iar raportul dintre acesti factori rezulta Scorul PQI care poate fi intre 100 si 2700 . Acest scor este influentati de factori ca : luminozitate , contrast, miscare, zgomot de fundal, si cum te introduce ecranul in lumea pe care o vezi . Acest model de 40KU6402 are un scor PQI de  1500 ceea ce reflecta o perforanta foarte ridicata a imaginii.

 

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru televizorul Samsung 40KU6402 aici!!!

Am luat la comparat cele mai vandute 15 televizoare produse de Samsung comercializate pe cel mai mare magazin online din romania. Pretul acestor televizoare nu este neaparat relevant avand dimensiuni diferite. Tin sa mentionez ca toate aceste televizoare sunt SmartTV-uri cel putin FullHD. Pentru a transforma pretul care este o variabila intr-un indicator de peformanta (ceva care se poata compara costurile acestor televizoare am facut un raport intre numarul de centrimetri ai diagonalei si pretul produselui , astfel am obtinut un pret / cm.

Tinand cont ca pretul mediu/cm din aceasta comparatie este de 21.4 lei , pretul minim pe centimetru este de: 15lei iar pretul maixim este de: 29.4 lei, acest model Samsung 40KU6402 are un pret/cm de: 20 lei.

Ca o recapitulare Samsung 40KU6402 este un televizor cu o marime a diagonalei de 100 cm , cu un ecran cu rezolutie 4k ultra HD ( cea mai buna rezolutie la acest moment de pe piata ) cu un player media care ruleaza filme excelent si cu o calitate de productie excelenta. La acest pret probabil una din cele mai bune afaceri pe care le poti face.

 

 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 gânduri despre “Samsung 40KU6402