Samsung 40KU6172 1


Samsung 40KU6172
3.4 (68%) 20 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice despre televizorul Samsung 40KU6172 . Este un model cu o diagonala de : 101cm , cu o rezolutie : 4K Ultra HDdar nu in ultimul rand fiind un SmartTV cu sistem propriu de operare , procesor, ram-I si memorie interna alocata pentru .

 

Probabil cele mai vandute televizoare in acest moment sunt cele cu o diagonala de 101 cm. In multe cazuri spatiul de care dispunem nu necesita un televizor mai mare , din contra cu un televizor mai mare vedem continutul video mai rau, dar mandria ne face sa ne cumparam televizoare mari. In acest articol lasam mandria la o parte, Samsung 40KU6172 fiind un televizor cu o diagonala de 101  o diagonala buna in aproape orice situatie. Acest model desi are o diagonala de 101 are rezolutie 4k Ultra HD care este cea mai performanta rezolutie de pe piata si chiar daca stal la cativa centimetrii de televizor nu vei vedea imaginea pixelata de loc. Totodata datorita diagonalei de 101 si acestei rezolutii vei avea una din cele mai mari densitatii de pixeli pe centimetru, fiind mult mai mare fata de un televizor de 123.

Samsung 40KU6172 este un smart TV cu sistem de operare si cu procesor quad-core, avand si memorie interna alocata pentru instalarea de aplicatii. Totodata acest televizor este dotat cu intrare pentru cablu de retea si cu modul wi-fi pentru a te putea conecta la internet de la distanta. Conectarea la internet prin intermediul wi-fi-ului se face foarte usor si rapid urmand cativa pasi simpli.

La capitolul conectivitate pe mine personal mai intereseaza 2 conectori : cel USB si cel HDMI ( pe langa intrarea de la operatorul de cabluc are efectiv toate televizoarele incepand din 1970 o au). La capitolul intrari USB acest televizor Samsung are 2 intrari iar in ceea ce priveste mufele HDMI are 3. Intrarile USB pot folosi la vizualizarea filmelor de pe stick-uri sau Hard-disk-uri externe  datorita playerului de filme integrat in televizor ( care functioneaza si foarte bine)

 

PQI este un standar dezvoltat de cei de la Samsung prin care pot sa-si compare televizoarele. Reprezinta un raport de mai multi factori care dupa parerea lor reprezinta calitatea imaginii. Acest PQI este dat de o multime de factori , iar raportul dintre acesti factori rezulta Scorul PQI care poate fi intre 100 si 2700 . Acest scor este influentati de factori ca : luminozitate , contrast, miscare, zgomot de fundal, si cum te introduce ecranul in lumea pe care o vezi . Acest model de 40KU6172 are un scor PQI de  1400 ceea ce reflecta o perforanta foarte ridicata a imaginii avand in vedere ca multe televizoare au scorul 100 iar 2700 doar cel mai performant model de la Samsung la ajuns ( modelul Samsung  KS9500 ).

 

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru televizorul Samsung 40KU6172 aici!!!

Am luat la comparat cele mai vandute 15 televizoare produse de Samsung comercializate pe cel mai mare magazin online din romania. Pretul acestor televizoare nu este neaparat relevant avand dimensiuni diferite. Tin sa mentionez ca toate aceste televizoare sunt SmartTV-uri cel putin FullHD. Pentru a transforma pretul care este o variabila intr-un indicator de peformanta (ceva care se poata compara costurile acestor televizoare am facut un raport intre numarul de centrimetri ai diagonalei si pretul produselui , astfel am obtinut un pret / cm.

Tinand cont ca pretul mediu/cm din aceasta comparatie este de 21.4 lei , pretul minim pe centimetru este de: 15lei iar pretul maixim este de: 29.4 lei, acest model Samsung 40KU6172 are un pret/cm de: 19.1

 

In concluzie Samsung 40KU6172 este unu din cele mai bune televizoare cu o diagonala de 101 de pe piata avand o calitate de fabricare premium si fiind dotat cu o multime de sisteme care iti vor asigura cea mai buna imagine .

 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Samsung 40KU6172

  • Teodorescu Sebastian

    Doresc sa achizitionez o tastatura pentru acest televizor si nu stiu ce ar putea fi compatibil.Va rog sa ma ajutati cu un sfat,s-au eventual cu o eventuala oferta a acestei tastaturi.Va multumesc.