Samsung 40KU6092


Samsung 40KU6092
1.5 (29.47%) 19 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice despre televizorul Samsung 40KU6092 . Este un model cu o diagonala de : 101cm , cu o rezolutie : 4K Ultra HDdar nu in ultimul rand fiind un SmartTV cu sistem propriu de operare , procesor, ram-I si memorie interna alocata pentru .

Televizorul Samsung 40KU6092 vine cu cea mai buna rezolutie de pe piata la aceasta ora , o rezolutie 4k Ultra HD cu 3840 x 2160 pixeli si cu o ratie a ecranului de 16 pe 9. Acest ecran poate reda la calitate impecabila orice imagini .Calitatea imaginii depaseste mult ecranele Full HD chiar daca continutul este FullHD datorita sistemelor avansate de imagine si a numarului de 4 ori mai mare de pixeli din ecran.

Sistemul de operare cu care acest televizor este dotat : Tizen este unu din cele mai rapide si stabile sisteme de operare disponibile pentru televizoare inteligente de pe piata. Acesta are o functionabilitate extinsa iar simplitatea lui depaseste multe sisteme de operare cunoscute ca Android sau FIrefox OS. Totodata magazinul de aplicatii cuprinde o multime de aplicatii cunoscute ca Facebook, Youtube, BBC news, HBO Go, Voyo.ro, si multe altele. Cele mai utile aplicatii le vei gasi cu siguranta in store-ul lor de unde le vei putea descarca cu usurinta. Pentru a te conecta la internet de pe acest televizor vei putea folosi atat cablu de retea clasic , avand o mufa in partea din spate cat si prin Wireless. Prin wireless este foarte simplu sa te conectezi utilizand sistemul de operare Tizen. Doar urmezi cativa pasi simpli, alegi reteaua la care vrei sa te conectezi si gata. Totul functioneaza ca si cum ar fi fost creat pentru acea retea.

Cand vine vorba despre conectivitate Samsung 40KU6092 are clot CI+,  o iesire audio digitala (optica) care este foarte utila atunci cand ai un sistem audio performant care se va putea conecta la televizor prin acest tip de cablu ( nu vei pierde nimic din calitatea transmisa) , doua intrari USB pentru a putea utilaza continut extern de tip : video, audio sau fotografii,  3 intrari HDMI pentru ca acest cablu este cel mai utilizat cablu pentru transmiterea continutului video ( multe din decodoarele operatorilor de cablu tv folosesc cabluri HDMI pentru a putea transmite semnal in format FULL HD, sau consolele de joc ca si PS3, PS4, Xbox …. )  .

Samsung 40KU6092 mai este „dotat” si cu functie „Screen Mirroring” care poate face ecranul telefonului sau calculatorului tau sa se oglindeasca pe ecranul televizorului. Pentru mine este cel mai usor mod sa arat apropiatilor fotografii sau filmulete realizate cu telefonul mobil .

 

PQI este un standar dezvoltat de cei de la Samsung prin care pot sa-si compare televizoarele. Reprezinta un raport de mai multi factori care dupa parerea lor reprezinta calitatea imaginii. Acest PQI este dat de o multime de factori , iar raportul dintre acesti factori rezulta Scorul PQI care poate fi intre 100 si 2700 . Acest scor este influentati de factori ca : luminozitate , contrast, miscare, zgomot de fundal, si cum te introduce ecranul in lumea pe care o vezi . Acest model de 40KU6092 are un scor PQI de  1300 ceea ce reflecta o perforanta foarte ridicata a imaginii.

 

 

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru televizorul Samsung 40KU6092 aici!!!

Am luat la comparat cele mai vandute 15 televizoare produse de Samsung comercializate pe cel mai mare magazin online din romania. Pretul acestor televizoare nu este neaparat relevant avand dimensiuni diferite. Tin sa mentionez ca toate aceste televizoare sunt SmartTV-uri cel putin FullHD. Pentru a transforma pretul care este o variabila intr-un indicator de peformanta (ceva care se poata compara costurile acestor televizoare am facut un raport intre numarul de centrimetri ai diagonalei si pretul produselui , astfel am obtinut un pret / cm.

Tinand cont ca pretul mediu/cm din aceasta comparatie este de 21.4 lei , pretul minim pe centimetru este de: 15lei iar pretul maixim este de: 29.4 lei, acest model Samsung 40KU6092 are un pret/cm de: 18.8

 

In concluzie Samsung 40KU6092 este un televizor cu o  diagonala de 101 cm si o rezolutie 4k Ultra HD ( ceea ce ii ofera o densitate de pixeli pe centimetru enorma)  cu un pret foarte bun comparativ cu alte televizoare din aceasi gama de marime , cu o rezolutie asemanatoare si cu functie de smartTV. Din punctul meu de vedere daca vrei sa-ti cumperi un televizor de 101 cm acest model merita cel mai mult.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *