Samsung 40KU6072


Samsung 40KU6072
4.5 (90%) 22 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice despre televizorul Samsung 40KU6072 . Este un model cu o diagonala de : 101cm , cu o rezolutie : 4K Ultra HDdar nu in ultimul rand fiind un SmartTV cu sistem propriu de operare , procesor, ram-I si memorie interna alocata pentru .

Samsung 40KU6072 este un televizor cu o rezolutie 4K Ultra HD cea mai „spectaculoasa ” rezolutie de pe piata avand un numar de 4 ori mai mare de pixeli decat deja clasica rezolutie FullHD.

In primul rand acest televizor este un televizor smart cu un pret foarte bun raportat la rezolutia 4k Ultra HD la diagonala televizorului si la calitatea de productie ridicata. Foarte probabil este cea mai buna alegere pe care o poti face daca cauti un televizor cu diagonala de 101 cm.

SI cum stim ca nu doar rezolutia conteaza cand vorbim despre un televizor ci si multe tehnologii care contribuie la o imagine foarte apropiata de realitate , acest model Samsung 40KU6072 vine cu o multime de tehnologii care  ajuta  ca : PurColor. O tehnologie folosita doar pe televizoarele Samsung care analizeaza continuu imaginea iar daca rezolutia primita este mai mica de 4kUltra HD introduce intre pixelii primiti altii ca medie a culorilor . Poate nu m-am exprimat foarte bine , dar am scris un articol dedicat acestui sistem AICI.

PQI este un standar dezvoltat de cei de la Samsung prin care pot sa-si compare televizoarele. Reprezinta un raport de mai multi factori care dupa parerea lor reprezinta calitatea imaginii. Acest PQI este dat de o multime de factori , iar raportul dintre acesti factori rezulta Scorul PQI care poate fi intre 100 si 2700 . Acest scor este influentati de factori ca : luminozitate , contrast, miscare, zgomot de fundal, si cum te introduce ecranul in lumea pe care o vezi . Acest model de 40KU6072 are un scor PQI de  1300 ceea ce reflecta o perforanta foarte ridicata a imaginii avand in vedere ca multe televizoare au scorul 100 iar 2700 doar cel mai performant model de la Samsung la ajuns ( modelul Samsung  KS9500 ).

Totodata acest model Samsung ( ca aproape toate smart TV-urile de la Samsung) vine cu sistem de operare Tizen si cu procesor quad-core. Acest sistem de operare poate concura cu usurinta atat din punct de vedere al performantelor cat si din punct de vedere al aplicatiilor disponibile cu Android sau Firefox OS.

 

 

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru televizorul Samsung 40KU6072 aici!!!

Am luat la comparat cele mai vandute 15 televizoare produse de Samsung comercializate pe cel mai mare magazin online din romania. Pretul acestor televizoare nu este neaparat relevant avand dimensiuni diferite. Tin sa mentionez ca toate aceste televizoare sunt SmartTV-uri cel putin FullHD. Pentru a transforma pretul care este o variabila intr-un indicator de peformanta (ceva care se poata compara costurile acestor televizoare am facut un raport intre numarul de centrimetri ai diagonalei si pretul produselui , astfel am obtinut un pret / cm.

Tinand cont ca pretul mediu/cm din aceasta comparatie este de 21.4 lei , pretul minim pe centimetru este de: 15lei iar pretul maixim este de: 29.4 lei, acest model Samsung 40KU6072 are un pret/cm de: 18.8

 

In concluzie Samsung 40KU6072 este unu din cele mai performante televizoare inteligente de pe piata cu diagonala de 101 cm, fiind un smart TV cu sistem de operare Tizen, cu procesor quadcore si o rezolutie 4kUltra HD. Pentru aceste specificatii are un pret foarte bun si chiar merita cumparat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *