Samsung 40K5502


Samsung 40K5502
2.5 (50%) 4 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice despre televizorul Samsung 40K5502 . Este un model cu o diagonala de : 101cm , cu o rezolutie : Full HD dar nu in ultimul rand fiind un SmartTV cu sistem propriu de operare , procesor, ram-I si memorie interna alocata pentru .

Rezolutia acestui model Samsung 40K5502 este una Full HD  momentan cea mai practica rezolutie , pentru ca reduce costul ecranului fata de rezolutia 4kUltra HD care este aproape inutila avand in vedere ca continutul 4k este aproape inexistent in acest moment. Rezolutia efectiva de pixeli este de 1920 x 1080 si un aspect al ecranului de 16 : 9.

Samsung 40K5502 este un smart tv care vine cu procesor Quad Core si sistem de operare Tizen . Acesta din punctul meu de vedere este unu din cele mai stabile si rapide sisteme de opera intr-o configurare hardware – software corespunzatoare, iar cei de la samsung se pricep de minune sa doteze televizoarele lor cu procesoare puternice . Cei de la Sony se lauda ca televizoarele lor inteligente sunt dotate cu Android , sistem de operare foarte cunoscut si disponibil pe majoritatea smartphone-urilor de pe piata. As vrea sa aduc la cunostinta ca Androidul disponibil pe telefoane nu este acelasi cu cel instalat pe televizoare ,iar functionabilitatea lui nu este deloc mai presus-a decat a Tizen-ului.

Ca si conectivitate acest televizor Samsung sta excelent ca si majoritatea modelelor de la Samsung fiind dotat cu 2 intrari USB si 3 porturi HDMI. Aceste intrari USB pot folosi impreuna cu playerul integrat in televizor (care ruleaza excelent, la o claritate si o viteza impecabila) la vizionarea de firme direct de pe un stick USB sau un HDD extern legat prin USB. Totodata acest televizor inteligent vine cu modul WI-Fi integrat nefiind nevoie sa achizitionezi separat modul pentru a te putea conecta la internet printr-o retea wireless. Conectarea la o retea este foarte simpla , tot ce trebuie sa faci este sa alegi reteaua sa urmezi cativa pasi si televizorul tau va fi conectat la internet. Accesul la internet iti va permite sa te uiti pe youtube sau sa navighezi pe internet prin browserul gata instalat. O multime de aplicati vei mai gasi in „store-ul” celor de la Tizen cu ajutorul carora vei putea face o multime de lucruri prin internet.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru televizorul Samsung 40K5502 aici!!!

Am luat la comparat cele mai vandute 15 televizoare produse de Samsung comercializate pe cel mai mare magazin online din romania. Pretul acestor televizoare nu este neaparat relevant avand dimensiuni diferite. Tin sa mentionez ca toate aceste televizoare sunt SmartTV-uri cel putin FullHD. Pentru a transforma pretul care este o variabila intr-un indicator de peformanta (ceva care se poata compara costurile acestor televizoare am facut un raport intre numarul de centrimetri ai diagonalei si pretul produselui , astfel am obtinut un pret / cm.

Tinand cont ca pretul mediu/cm din aceasta comparatie este de 21.4 lei , pretul minim pe centimetru este de: 15lei iar pretul maixim este de: 29.4 lei, acest model Samsung 40K5502 are un pret/cm de: 17.9

In concluzie  televizorul Samsung 40K5502 are rezolutie FullHD ( cea mai folosita rezolutie in acest moment , continutul 4k sau transmisiile fiind practic inexistente) cu o diagonala de 101 cm , iar pretul raportat la aceasta diagonala este relativ scazut in comparatie cu alte modele de la Samsung.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *