Samsung 40J5200


Samsung 40J5200
4.5 (89.7%) 33 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice despre televizorul Samsung 40J5200 . Este un model cu o diagonala de : 100cm , cu o rezolutie : Full HD dar nu in ultimul rand fiind un SmartTV cu sistem propriu de operare , procesor, ram-I si memorie interna alocata pentru .

Samsung 40J5200 este cel mai vandut si cel mai „redus” ( televizorul cu pretul cel mai bun de la acest producator) televizor din aceasta serie de televizoare despre care am scris. Acest televizor chiar daca are un pret mic ofera o rezolutie Full HD si o diagonala de 100 cm. Totodata este un smart TV la fel de performat cu alte televizoare de la  acest producator si mult mai performant ( pe partea de Smart) cu televizoare de la alti producatori. Sistemul de operare pe care il foloseste este Tizen un sistem de operare simplu de folosit cu toate functiile ergonomic aranjate pentru a putea fi utilizate cu usurinta.

Din punct de vedere al designului arata foarte bine avand doua suporturi aplasate pe partile laterale, este de culoare neagra iar materialele din care este fabricat sunt de calitate buna. Acest televizor impreuna cu standul ocupa 922.7 x 554.2 x 170.3 mm. Cu toate ca el vine in pachet cu stand acest model se poate aseza si pe perete daca achizitionezi separat suport de prindere pe perete.

Din punct de vedere al conectivitatii acest televizor are o intrare USB pentru a putea vizualiza filme, asculta muzica sau privii fotografii de pe stick-uri de memorie sau hard-disk-uri esterne. Cand vine vorba de sloturi HDMI acest televizor are 2 sloturi foarte folositoare la reciver-e sau console de joc ( Play Satation 3 , Play Station 4 , Xbox sau multe alte) si Playere Externe.

 

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru televizorul Samsung 40J5200 aici!!!

Am luat la comparat cele mai vandute 15 televizoare produse de Samsung comercializate p;e cel mai mare magazin online din romania. Pretul acestor televizoare nu este neaparat relevant avand dimensiuni diferite. Tin sa mentionez ca toate aceste televizoare sunt SmartTV-uri cel putin FullHD. Pentru a transforma pretul care este o variabila intr-un indicator de peformanta (ceva care se poata compara costurile acestor televizoare am facut un raport intre numarul de centrimetri ai diagonalei si pretul produselui , astfel am obtinut un pret / cm.

Tinand cont ca pretul mediu/cm din aceasta comparatie este de 21.4 lei , pretul minim pe centimetru este de: 15lei iar pretul maixim este de: 29.4 lei, acest model Samsung 40J5200 are un pret/cm de: 15

Samsung 40J5200 este un televizor cu un pret foarte scazut tinand cont ca este un smart tv cu sistem de operare tizen , cu o diagonala a ecranului de 40 de inchi adica 100 cm si cu o rezolutie Full HD. Este probabil cel mai rentabil televizor cu o diagonala de 100 de cm de piata si concureaza ( cand vine vorba de pret ) cu televizoare fabricate de companii de pe vapoare, dar cu performate similare televizoarelor de top sau televizoarelor produse de firme precum Sony , Panasonic sau Philips.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *