Vivax Imago LED TV-32LE91


Vivax Imago LED TV-32LE91
3.6 (72%) 5 votes

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Vivax Imago LED TV-32LE91. Este un televizor HD Ready cu o diagonala de 82 cm clasic fara functie de smart tv.

Vivax Imago LED TV-32LE91 este un televizor de 82 de centimetri in diagonala care poate fi privit chiar si de la unghiuri de 172 de grade cu o rezolutie HD suficienta pentru un om obisnuit si nu pentru un mare critic in ceea ce priveste imaginea. Acest televizor vine cu un stand in pachet care pe langa faptul ca arata excelent fiind prevazut cu cate 2 picioare pe fiecare parte ofera si o stabilitate de invidiat.

DIn punct de vedere al imaginii si a experienteri de vizionare eu personal ma declar foarte incantat de ce poate el oferii , avand placerea chiar sa vizionez un film la un model similar de la aceasta marca. Dupa ce am vazut ce imagine poate oferii acest televizor mi-am schimbat radical parerea de firmele consacrate la care o mare parte din pret se indreapta spre marketing si spre numele marcii nu neaparat spre calitatea produselor.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Vivax Imago LED TV-32LE91 aici!!!

 

Vivax este o companie in plina ascensiune. Aceasta companie s-a infintat in anul 2001 si are sediul in china . Se lauda ca au acolo 250 de angajati care produc in jur de 1500 de dispozitive electrice si electronice pe zi. Faptul ca aceasta companie este cu origini in china nu este neaparat un lucru negativ. Sa nu uitam de aproape toate marile companii care produc aparatura electrica si electrocasnica au fabrici in china datorita fortei de munca ieftina. Si aceasta companie ca si marii producatori cunoscuti de noi are standarde de calitate ridicata si poate ofertii preturi fara concurenta. Printre produsele dezvoltate de ei pe langa televizoare as putea sa mai enumar: telefoane, tablete, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, expresoare de cafea si multe , multe alte produse. Colitatea lor nu dezamageste desi pretul este sub cel al concurentilor.

In concluzie acest televizor Vivax Imago LED TV-32LE91 este un televizor care are ecranul iluminat de LED-uri , ca si rezolutie a ecranului este HD de 1366×768 pixeli. Diagonala este de 82 de centimentri o diagonala foarte potrivita daca ai o camera medie poate chiar si mare. Atat pentru locuita ta cat si pentru hoteluri sau pensiuni acest televizor este ideal atat din punct de vedere al calitatii acceptabile cat si din punct de vedere al pretului foarte scazut.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *