Star-Light 32DM3000


Star-Light 32DM3000
4.6 (92%) 5 votes

      Televizorul Star-Light 32DM3000 este un televizor care vine cu un pret excelent si va ofera multe la o calitate destul de buna.

       Pentru aceia dintre voi care au nevoie de un televizor care poate oferi o imagine buna la un pret foarte accesibil acest model este tot ceea ce aveti nevoie.

vezi

      Star-Light 32DM3000 este un televizor LED , slim , cu o rezolutie HD de 1366 x 768 . Acest televizor nu are tuner-ul pentru a putea reda canalele HD dar cu un tuner sau receiver suplimentar le veti putea urmarii HD. Densitatea pixelilor este si ea una buna pentru ca diagonala lui este de 80 cm. Unghiul din care poti vizualiza imaginea este de 178 de grade deci  un unghi foarte mare

Afla mai multe date tehnice si oferta de pret pentru Star-Light 32DM3000 aici

star-light-32dm3000

      SI la capitolul conectivitate acest televizor sta foarte bine avand o intrare USB atat de folositoare in ziua de astazi cat si doua intrari HDMI pentru a putea lega alte device-uri la el. De exemplu eu am acasa legat PlayStation-ul prin HDMI la televizor si inca un cablu cu care pot lega rapid aparatul foto fara sa fiu nevoit sa scot primul cablu. Din punctul meu de vedere este foarte important ca un televizor din zilele noastre sa aiba doua intrari HDMI.

      Ca si dimensiuni are 730 x 470 x 20 mm fara standul pe are se aseaza.

       Din punct de vedere al sunetului  Star-Light 32DM3000 este un televizor stereo cu doua difuzoare de 8W. Este un sunet suficient pentru vizualizarea unui film sau al unui meci. Daca nu va satisface aceasta putere puteti suplimenta cu un sistem audio pentru mai multa putere si calitate superioara.

vezi

     In concluzie acest televizor este un televizor normal pentru oameni care au nevoie de un televizor pentru o experienta perfecta si care isi face foarte bine treaba.

       Firma Star-Light este de fapt o firma care are la origini cel mai mare comerciant online din Romania.  Este o firma care a impresionat de la inceput printr-o calitate buna si un pret mult sub cel al concurentei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *