Scaun auto 2Drive SAG-15, 9 – 36 Kg


Scaun auto 2Drive SAG-15, 9 – 36 Kg
5 (100%) 1 vote

Afla cel mai bun pret, pareri si specificatii tehnice pentru scaun auto 2Drive SAG-15, 9 – 36 Kg

Scaun auto 2Drive SAG-15, 9 – 36 Kg este unu din cele mai accesibile scaune auto de pe piata pentru copii care cantaresc intre 9 si 36 de kg.

Cand vine vorba de siguranta copilului tau nu este loc de neglijenta. Niciodata nu putem anticipa ceea ce se va intampla de aceea trebuie sa luam toate masurile de siguranta pentru copii nostri si nu doar pentru ei. La o greutate intre 9 si 26 de Kg este complet recomandat si probabil si obligatoriu sa iti transporti copilul intr-un scaun auto .

Din punct de vedere a confortului 2Drive SAG15 ofera un confort sportit cu materiale de inalta calitate perfect alege pentru copilul tau. Designul este unu modern care ii permite gazduirea atat fetelor cat si baietilor.

Acest model se recomanda a fi pus cu fata spre directia de mers spre deosebile de „scoicile” pentru copii cu o greutate pana la 12 kg care majoritate din ele se recomanda a fi montate invers.

 

Sistemul lui de prindere este foarte simplu , cu centura de siguranta in 3 puncte de prindere. Acest sistem il va tine la locul lui si ofera o mobilitate sportita fiind destul de usor de pus si de scos din masina.

 

Scaun auto 2Drive SAG-15, 9 – 36 Kg, Negru

 

Ca si sinteza a acestui scaun auto,  2Drive SAG-15 pot spune sincer ca pretul lui este probabil cel mai mic de pe piata , ofera o calitate medie a meterialelor iar confortul si siguranta care o confera cu siguranta este mult mai valoroasa decat pretul platit pe el.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *