Bicicleta MTB 27.5 EightyEight, marime cadru L, negru-albastru


Bicicleta MTB 27.5 EightyEight, marime cadru L, negru-albastru
5 (100%) 1 vote

Cea mai buna oferta pentru MTB 27.5 EightyEight ,o bicicleta performanta marime cadru L culoare negru-albastru

MTB EightyEight este o bicicleta deja din gama medie. Ea ofera  o calitate peste cele din gama Entry.

Daca esti pasionat de ciclism si faci si ture lungi, si pe sosesa si prin padure acest model EightyEight  este tot ceea ce ai nevoie.

In ceea ce priveste cadrul cu care modelul vine  este unu de aluminiu care cantareste 14.2 kg (aproximativ) . Acest cadru de aluminiu este mult mai usor si eficient fata de cadrele clasice din fier.

Manerele schimbatoarelor sunt Shimano Tourney TX800 3/8 . Acest producator de schimbatoare de viteze, manere de schimbator si multe alte piese din lumea bicicletelor este foarte probabil cel mai mare din lume si se bucura de cea mai multa popularitate. Si la acest producator sunt divizate pe foarte multe game fiecare piesa produsa de ei, de la piese cu un pret foarte bun pana la piese foarte performante cu costuri extrem de mari dedicate competitiilor.

Nivelul de pregatire dat de cei de la EightyEight este intermediar desi acest model se poate adresa tuturor celor care o folosesc, de la incepatori care nu au pus niciodata piciorul pe bicicleta pana la profesionisti care merg la competitii. Este un model mediu din toate punctele de vedere.

Frana modelului este pe disc si ofera o eficienta mult mai mare fata de franele normale in V.

Bratul suspensiei este unu de tip telescopic destul de recomandat pentru iesirile prin padure sau pe drumuri neasfaltate. Greutatea maxima data de producator pentru cei care o folosesc este de 100 kg dar pot spune cu incredere ca pot si persoane mult mai grele sa o foloseasca.

 

Oferta de pret, mai multe pareri si specificatii tehnice pentru MTB 27.5 EightyEight vei gasi aici!!

Ca si marca EightyEight incepe sa se remarce pe piata Romaneasca de biciclete datorita raportului pret calitate excelent pe care il ofera , Ei produc biciclete special pentru aceasta piata dar le comercializeaza si pe alte piete , un exemplu al fi Bulgaria.

In ceea ce priveste  inaltimea celui care foloseste acest model EightyEight de 27.5 inchi se adreseaza celor cu o inaltime de 1.78- 1.87 m deci pentru cei cu o inaltime medie.

In concluzie aceasta bicicleta EightyEight este un model din gama de mijloc, nu este cea mai performanta bicicleta desi ai putea sa mergi si la competiti mai micute cu ea dar nu este nici pe departe o bicicleta ieftina in care s-a folosit cele mai slab caletative piese.

Recomand acest model EightyEight  cu incredere pentru orice persoana care nu are nevoie de o bicicleta cu un brand international scris mare pe ea pentru a putea sa faca miscare .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *