TV Star-Light 22DM3500 1


TV Star-Light 22DM3500
4.4 (87.8%) 41 votes

Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru televizorul TV Star-Light 22DM3500. Unu din cele mai avantaoase televizoare LED de pe piata cu o diagonala de 80 cm si cu un ecran HD Ready

Star-Light 22DM3500 sta excelent chiar si din punct de vedere a conectivitatii , dispunand de o mufa USB, pentru a putea rula direct de pe un stick sau HDD extern, cu 2 mufe HDMI (pentru ca cu totii stim ca aceste mufe sunt cele mai folosite mufe si sunt capabile sa „transorte” chiar si imagini in format HD , FullHD si 4k Ultra HD) .Totodata televizorul are chiar si clasicele mufe RGB, miniJack de casti, si intrare component. Tot ca si tehnologii „noi” acest televizor are inclusiv sloc CI+ , slot atat de folosit in zilele noastre.

Din punct de vedere al instalarii acest model  de televizor Star-Light 22DM3500 are o instalare foarte usoara si simpla. Vei scoate televizolul din cutie , il vei aseza in locul in care vrei sa-l pui (acest model datorita designului sau de top se poate integra cu succes in orice loc ) vei baga cablu de alimentare in priza, mufa de semnal de la distribuitorul tau de cablu, sau mufa de la receiver si il vei porni. De aici te vei bucura de el si vei putea viziona orice ( poate am sarit peste partea in care cauti programele tv si le salvezi, dar aceasta parte fiind intuitiva se va descurca oricine).

Televizorul Star Light iti va oferi sunet performant asigurat de doua difuzoare de 8 W putere . Acest sunet este destul de performant iar calitatea lui este mult peste concurentii din aceasi categorie de pret. Ecranul este unu cu o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli, suficienta pentru a urmarii filme la rezolutie foarte buna.

Nu in ultimul rand Star-Light 22DM3500 cine cu un player performant care va putea reda filme de pe un stick de memorie sau un HDD extern. Acest player te va face sa nu mai ai nevoie de un player extern deci prin urmare mai scutesti ceva banuti si la acest capitol

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru TV Star-Light 22DM3500 aici!!

 

In concluzie Star-Light 22DM3500 este unu din cele mai avantajoase televizoare cu o diagonala de 80 de centimetri de pe piata avand o rezolutie HD, asigurand sunet de inalta calitate si avand integrat chiar si un player video destul de bun. In cocluzie daca ai nevoie de un televizor la un pret accesibil oricui , acest televizor nu te va dezamagii.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “TV Star-Light 22DM3500

  • grigorescu victor

    Nu stiti daca acest televizor este compatibil cu televiziunea terestra dvt t2 din tara noastra? Cei de la emag zic ca da dar din specicatiile saitului nu prea sunt convins.