LG 20MT48DF-PZ


LG 20MT48DF-PZ
4.6 (91.11%) 36 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru televizorul LG 20MT48DF-PZ. Un televizor mic pentru bucatarie sau spatii de dimensiuni mai mici cu un pret foarte corect care iti poate acoperii toate nevoile pe aceasta nisa.

Este un televizor cu o rezolutie putin mai buna decat cea HD avand 1366 pixeli x 768  pixeli. Din punct de vedere al imaginii acest televizor ofera o imagine foarte buna cu o rezolutie foarte buna raportat la dimensiunile ecranului . Ecranul lui LG 20MT48DF-PZ are o diagonala de 49 cm. Acest televizor este excelent intr-o bucatarie sau intr-un spatiu de dimensiuni mici de aceea foarte multa lume a ales sa cumpere acest model.

LG 20MT48DF-PZ vine cu mufa HDMI , port USB si slot CI. Portul USB poate fi folosit pentru a lega stick-uri de memorie sau harddisck-uri externe la acest televizor. Datorita playerului care citeste o multime de formate video (cum ar fi : AVI ,MKV ( cel mai comun format pentru filmele HD sau Full HD) , WMV, ASF, MP4, M4v, RM, RMVB, VOB, TS, M2TS, MPG, FLV, SWF ). Acest player reda excelent si chiar nu vei mai avea nevoie de un player extern .

Firma LG este unu din cei mai mari producatori de electronice si electrocasnice din lume avand produse din foarte multe game cum ar fi frigidere, masini de spalat si multe altele. Pe domeniul telefoanelor mobile detine in jur de 7 % din piata mondiala, deci o cota importanta. Cand vorbim despre televizoare in ceea ce priveste vanzarile la nivel mondial este pe locul al 2-lea depasit de o alta companie sud-coreeana Samsung. Din punctul meu de vedere LG electronict este unu din cei mai mari producatori la nivel mondial, care imbina calitatea comparabila cu branduri precum Samsung , Sony si Panasonic cu un pret mai scazut decat acestea.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru televizorul LG 20MT48DF-PZ aici!!

In concluzie televizorul LG 20MT48DF-PZ este un televizor la pret foarte bun , care poate fi folosit foarte bine si ca monitor, are player incorporat si datorita slotului USB poate rula filme sau video-uri cu usurinta .Acest model este dedicat spatiilor mici si poate fi folosit cu foarte mare succes intr-o bucatarie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *